![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Problem z wypaleniem gry na nośniku DVD DL (PS2)
Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie! We wstępie chciałem zaznaczyć, iż jestem nowy na forum. Korzystam już z tego serwisu bardzo długo, ponieważ jest to obecnie najlepsza strona ze wsparciem dla starej, poczciwej PS2'jki
![]() ![]() ![]() Mój PS2 to wersja slim silver z USA (NTSC) SCPH-77001 Nagrywarka ETAC (modelu nie pamiętam, w każdym bądź razie jest to laptop Samsung R610 i obsługuje on płyty Dual Layer). Czy ktoś ma pomysł by rozwiązać ten upierdliwy problem? Nie chcę zmarnować 3 płytki bo są one strasznie drogie. Póki co mam w planach nagranie innego obrazu (Gran Turismo 4) również na Dual Layer używając przy tym programu Nero 11. Może zaskoczy? I jeszcze jedno, czy wymagany jest ToxicPatcher dla modbo760? Czy modbo potrafi odtworzyć grę Dual Layer bez tego? Dodam, że w opcjach chipa Modbo760 mam opcję Dual Layer która jest cały czas na ON. Próbowałem uruchomić grę zarówno na ON jak i na OFF - nie zaskoczyło. I jeszcze jedno pytanko, z jaką prędkością najlepiej nagrywać gry na Dual Layer? Pozdrawiam. Edit: Moja nagrywarka to: E: TEAC DV-W28S-R Ostatnio zmieniany przez Kamil955 : 02.11.2012 o godz. 23:12 Powód: Dodanie jednej linijki |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
Tagi |
dual layer, gran turismo 4, problem, ps2 |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z nagraniem kilku filmów VOB na DVD | adimoto | DVD-Video | 5 | 23.02.2011 09:48 |
Problem z DVD DL na stacjonarnym DVD | Nickos | Napędy optyczne DVD | 1 | 12.11.2010 05:33 |
?jak nagrac na DVD obraz gry ps2 z dysku? | nitromikee | Napędy optyczne CD | 8 | 03.02.2008 12:50 |
Film nagrany na DVD DL tnie sie w połowie płyty | jerry666 | DVD-Video | 6 | 14.05.2007 16:55 |
Problem z odczytem na stacjonarnym DVD i jaka wybrac nagrywarke ? | Adam_K | DVD-Video | 0 | 07.11.2004 17:49 |