![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.07.2018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Playstation1 - Maxtation ode v.2.3
Siema.
Znalazłem w sieci na aukcjach coś takiego jak Maxtation ode v.2.3, czyli emulator napędu optycznego do konsoli Playstation1, dający możliwość odpalania kopii gier z karty pamięci. Testował to który? Co sądzicie? Czy może jeszcze poczekać, choć nie wiem na co ![]() Ja jeszcze nie kupiłem, ale szczerze powiedziawszy zastanawiam się. Moje czarne płytki w końcu odetchnęły by z ulgą, jak i ja że się nie zniszczą.. Rozważałem przerobienie jednego z moich PS2 FAT z NA i dyskiem w środku, właśnie do samych gier z PS1, ale to rozwiązanie jest dużo lepsze i bez kombinowania, poza tym uruchamia się natywnie na dedykowanym sprzęcie. Ostatnio zmieniany przez KaiQ : 09.11.2025 o godz. 01:21 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zalezy za ile, na moje oko nie warte wiecej niz 50-100zl z duuuzym naciskiem raczej na 50
|
|
|
#3 |
|
Guru
No niby coś w okolicy 200 - 220zł. Gdyby było za 50, to już bym pisał jak się spisuje. Potrzeba niewątpliwie jest (znaczy argument za zakupem), ale nie pisał bym w tym języku, jeśli nie szukał bym taniej i lepiej
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Sluchaj ujme to tak, jak dla mnie warte 50zl, w czasch gdzie na zegarku idzie grac w gry z ps1 raczej watpliwy sens zakupu. Pomysl ze praktycznie na wszystkim idze zaemulowac psx i do tego masz ps3/ps2 z mozliwoscia grania w psx.
|
|
|
#5 |
|
Guru
Mleko UHT to nie mleko a bardziej zabielacz niż mleko.
To że coś emulujesz nie oznacza że działa identycznie jak uruchomione w naturalnym środowisku. Koszt mógłby być niższy, a i owszem, ale nie dramatyzujmy. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
Szukasz pretekstu zeby kupic to kupuj
|