![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E tam! Jak byś miał amigę 1200 w normalnej cenie - to byś my pogadali!
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W zasadzie to mam ja gdzies
|
|
|
#3 |
|
Moderator
Cholera wie czy to jeszcze gdzies jest w polsce ale byla ze wsiem , bede gadac z rodzinka to sie spytam czy maja ta amige czy poszla w pi... .
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
Teraz warto się pozbyć takich gratów, bo ceny doszły do absolutnie kosmicznych. Nie sądzę aby jeszcze mocniej dało się je wyśrubować. O ile A1200 z szybkim turbo sprzeda się za 2 tyś. to już za 2,5-3 tyś. raczej nie. Ja swoją sprzedałem za ponad 2 tyś. i starczyło na dwa nowoczesne kompy, aż się wierzyć nie chce. Gdyby człowiek wiedział 4-5 lat temu jakie będą ceny to by się kupiło więcej sprzętu retro
|
|
|
|
#5 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.03.2013
![]() |
Cytat:
. Do wczesnej drugiej połowy lat 90. PC był dla mnie jedynym sprzętem do grania i powiem, że radził sobie całkiem nieźle . Jasne, że gdy widziało się screeny z pierwszego Tekkena w SS-ie, to gały wychodziły z orbit, ale kogo było stać wtedy na to, żeby kupić sobie PSX-a za 1599 zł? Grało się więc na PC i basta . A przyjemności z obcowania z setkami gier DOS, konfigurowania autoexeca do Strike Commandera, przepisywania na pałę listingów fixów z SS-a (klub truposza, lol), odpalania QEMM-a przed odpaleniem gry, żeby w ogóle ruszyła, czerpanie radości z pierwszego Voodoo, hype na Quake 1 (podstawowa broń - młot bojowy, taaa...) czy wreszcie instalowanie Windows Chicago z dyskietek - tych wszystkich przyjemności nie dała mi ŻADNA konsola przy całej mojej miłości do nich .
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
Ponownie bawię się Amigą 1200, nie wytrzymałem bez tego komputera za długo
Trudno było kupić sprzęt w dobrej cenie, ale udało się. Zabawa w stare gry jest przednia
|
|
|
|
#7 |
|
Games Maniac
![]() Data rejestracji: 02.07.2010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No i o to chodzi, szkoda, że ceny tak sztucznie wywindowane w górę. Dobrze, że emulacja też się sprawdza. xD
|
|
|
#8 |
|
Moderator
Chcialem pograc w gre "za zelazna brama" ale cholernej ksiazeczki nie mam zeby wpisac te je.ane literki :/
|
|
|
#9 | |
|
Guru
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 |
|
Games Maniac
![]() Data rejestracji: 02.07.2010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zabezpieczenie antypirackie lepsze jak niejedno DRM. xD
|
|
|
#11 |
|
Moderator
W tych czasach zabezpieczenie nie do przebrniecia bez ksiazeczki albo "kolegi" w sklepie z grami, na dzien obecny internety to jak jedna wielka wypozyczalnia
|
|
|
#12 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 05.02.2017
![]() |
Oj, jeszcze niedawno wyrzucałem stare kserówki z kodami do jakiejś gry z Amigi 500, nie należy zapominać, że ksero to także nie była oczywistość w tamtych czasach i czasem trzeba było przepisywać kody
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.03.2013
![]() |
Cytat:
. Kto wie, może za parę lat będzie to warte majątek i wreszcie będę jeździł Ferrari?
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Moderator
no gram na emu i dalej po starcie pyta sie to guwniane literki
swoja droga to gdzies mialem obraz dysku hdd do amigi ze wszyskimi grami i programami ale gdzie to teraz jest a link co podales dostaje error403
Reballing, BGA, Reflow, Service of all consoles and devices. Based in IRELAND for all your needs. Ostatnio zmieniany przez misiozol : 21.04.2018 o godz. 00:47 |
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Nowa konsola do gier ALIENWARE-konkurencja xone,ps4 | misiozol | Hardware | 11 | 22.05.2015 14:08 |
| Zewnętrzny dysk twardy, widziany jako dyskietka? Co robić? | Azo | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 11 | 19.03.2010 19:14 |
| Uruchamianie starych gier (dosowskich) | andrzejj9 | Gry | 14 | 04.07.2005 06:34 |
| Emulator DOSA, ładowanie starych dosowych gier w windows 98, 2000 ,XP | Kubugangsta | Off topic | 1 | 10.11.2003 16:31 |
| Style Winonws XP w starszych windowsach, uruchamianie starych dosowych gier pod win2k | Kubugangsta | Off topic | 4 | 06.11.2003 22:43 |