![]() |
Ja sie zaczołem rozglądać na alegro zanalazłem pare ciekawych ofert ale jeszcze mam w planie wycieczke na giełde.
|
i tak zapewne premiera bedzie szybciej niz przed koncem roku - tak czy siak, WARTO CZEKAC! :)
pozdro ;) |
Ups, masz racje... Sprawdzilem informacje i rzeczywiscie pokaz swiatowy nie byl premiera handlowa - uroczyscie przepraszam ;-D!
|
Cytat:
debiut rynkowy X360 będzie gdzieś w grudniu tego roku, oczywiście w stanach. no chyba że chodzi Ci o to że pokazali światu swój nowy wynalazek :P PS. Grał już ktoś w Conkera? :P |
ok dzieki za rade:D
|
Cytat:
pozdro ;) |
Tribunal ; dobry wybor, ale X360 mial juz premiere wiec jak torche poczekasz to X1 poleci na leb na szyje!
|
czyli potrzebuje jeszcze jakies 4 stówki:/ ale uzbieram bo i zdecydowalem sie na X'a bo go najbardziej chwalicie
|
Cytat:
|
Tak apropos, to wiecie mniej więcej za ile można kupić używanego X-a przerobionego?
|
ja tam czekam az psp bedzie w przystepnej cenie w polsce, podobno maja na to wydac PES 5 !!
ja widzialem na zywo ridge racera i stwierdzam, ze MUSZE TO MIEC !! |
A ja polecam obie konsole :P
Już niedługo (połowa lipca) łykam PS2, a po wakacjach XboXa :D I będzie wilk syty i owca cała no i będe mógł przyciąć w GT4 w Forzę i w za***istego Conkera na X-a!!! Conker rulez :D Kto widział, ten wie o czym prawię :D |
|
Bylo :P ----> http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=51474
Jezeli chodzi o wybor to ja mam PS2, z X'em duzej stycznosci nie mialem. X napewno jest mocniejsza sprzetowo i lepsza konsola, ale dla mnie bez Tekkena MGS'a i GT byloby ciezko wyrobic dlatego ja stawiam na PS2 :). Najlepiej, to jak ktos juz pisal, miec obie ;). |
tyle razy juz to bylo ...
mam ps2 ale polecam XboX'a :spoko: Mandriva-Linux-2005-Limited-Edition-XBOX-Mini.xbox na niego sie pojawil |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:59. |