![]() |
Cytat:
Cytat:
Gdybym teraz miał dylemat PS2/X to bez wahania wziąłbym X'a. nie ma bata :) W poprzednich postach padło porównanie GT4/Forca/b3. To są całkowicie różne gatunki gier! nie możemy ich do siebie przyrównywać. to tak jakby porownywac motor z autem. sorry, ze wygrzebałem ten temat, ale nie bylo mnie tydzień. |
Cytat:
A na PS2 będe ciorał w FFX, X-2, XII, Suikoden IV, StarOcean3, Kingdom Hearts, Shining Tears, YS Ark of Napishtim, Full Metal Alchemist and the Broken Angel, Xenosaga... i jeszcze pewnie by się coś znalazło... A jeżeli chodzi o gry akcji to taki Devil May Cry (a są 3 części) starczy ci na sporo siekania, no i jest jeszcze genialny God of War. Ja kupuje konsole do grania, a nie do jakichś przeróbek czy innych cudów. |
Cytat:
na czym testowales? robiles image z oryginalnych nosnikow czy kopi? dysk podlaczales z wlasnym zasilaniem czy przez usb? |
Cytat:
2. Zalezy na jaki egzemplarz trafisz 3. Moim zdaniem troche za duzo jak na uzywke. Co do tego ze na x`ie nie ma rpg to sie mylisz bo jest z tego co ja gralem Fable i Jade Empire, co do gier akcji tez jest ich mnustwo, m.in. Ninja Gaiden. |
Cytat:
Cytat:
|
witam,
podepne sie pod temat :) Jestem zainteresowany zakupem PS2 (ze wzgledu na jRPG i gierki akcji typu Onimusha - X ich nie ma, dlatego u mnie odpada choc doceniam jego mozliwosci :D). Mam kilka pytanek do ludzi zwiazanych z ta konsolka: 1. Czy w PSTwo (slim) mozna podpiac HDD na ATA? (W duzej mozna przez network adapter, slim ma wbudowany ale nic nie moge znalezc o dyskach ATA)? 2. Czy faktycznie PSTwo (nawet z 4 zabezpieczeniami) maja tak padliwy laser? 3. Mam mozliwosc kupic uzywana PS2 (50004) z wymienionym laserem i Ripperem3 za 589 (1pad, bez memorki - ale to juz nie beda wielkie koszty zeby sie doposazyc). Czy jest to oplacalny zakup? za wszelakie odpowiedzi - dzieki z gory. za wszelakie namawianie typu bier X'a bo lepsza grafa - podalem swoje powody u gory, zdanie juz wyrobilem wiec podziekuje za te porady. pozdro |
Motorsport to jednak nie GT, a pad to kwestia gustu. Owszem, S-ka jest wygodna, ale moi mzdaniem nie dorasta do piet DualShockowi 2 ;-D!
|
Cytat:
|
Ja niedługo kupuje PStwo - z 3 powodów
1) sentyment do sony (trochę lat się PSXa miało...) 2) PAD!!! Za nic w świecie nie zamieniłbym tego padziora! 3) Gran Turismo... ja KOCHAM tą serię! Czas jaki spędziłem przy jedynce i dwójce mogę już liczyć latach (ofkoz nie non stop heh).. :P |
Berion@
konsole kupuje tylko dla jednego tytulu PS - SoulBlade DC - SoulCalibur PS2 - SoulCalibur2 - przypadek - tylko dla tego ze nie widzialem na X'a platformowka Ratchet'a tak mnie wciagnela ze jak pojawi sie na PS3 to tez ja kupie dokonuje wyboru konsoli danym tytulem ... ale nie naucze sie chyba grac padem w FPP ... ;p M@X.666@ zgadza sie ... do zaslug PS2 dopisal bym jeszcze - platformowki (w stylu Ratchet & Clank, Jak itp) |
X + EvoX + XBMC i jest wszystko co potrzeba... Ewentualnie jakies romy + emulatory... Zgadzam sie ze burnout lepiej wyglada na X'ie, ale na X nie ma GT... A GT to symulator... XBOX niby nadrabia TOCA RD2 z oszalamiajaca grafika, ale to jednak nie GT 4... Ja mowilem i powtorze jescze raz : PS2 ma 3 zalety:
1) Najwygodniejszy pad na swiecie 2) Metal Gear Solid 3) Gran Turismo |
miles mowilem, ze bedziesz zadowolony.. teraz wgraj xbmc - wtedy dopiero bedziesz w raju i zobaczysz jaka moc tkwi w Xboxie :)
www.xbox-scene.pl tam masz wiecej szczegolow.. pozdro ;) |
no i XBOX jets i jestem zadowolony... Kupilem na allegro.
Gierki z neta śmigają. Kurde zyc nie umierac... szkoda tylko ze 7 latek wszedł na xbox live przez co skasowal se cały soft .... sprzedawca mi pomoze.. Ehhhhhhh sa jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie pozdro XBOX.... nie ps2 |
@Berion - tytułów, a nie "tytółów" :)...
co do ilosci tych "tytułów" ;-) - zgadzam sie, ze x przegrywa ilosciowo, ale jakosciowo watpie.. szczerze mowiac dla mnie Burnout3 z x'a jest o wiele lepszym 'zastepca' GT z ps2.., tak wiec zalezy tez od gustu :) co do platformowek to mysle, ze tutaj wygrywa GC :), zas jak juz mowilem - X'a nie kupilem do gier i nie bardzo orientuje sie czy jakies platformowki na niego istnieja.. to tyle pozdro ;) |
Cytat:
Jeśli chodzi o możliwości multimedilne i techniczne (modyfikacje itp.), a przede wsystkim niezawodność samego sprzętu to ABSOLUTNYM guru jest tutaj X-box. @czero God of War zajada Dantego na śniadanie. Gra jest rewelacyjna i gorąco polecam. @M@X.666 GC padł i jest banalny w "modyfikacji". Jeszcze łatwiej go zupgradeować niż PS2 czy X'a. A śrubki można samemu zrobić z długopisu. Podsumowując: Gdybym dzisiaj chciał kupić jakąś konsolę to wybrałbym X'a. Nowe PS2 to loteria (awaryjność), a GC wg. mnie ma 8 tytółów w które warto zagrać, reszta to popierdółki. :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:59. |