![]() |
Dzięki. Jakby nie działało tzn. że, cytując klasyka, to jakaś popierdółka a nie Berion. Więc musi u mnie wszystko grać. Ale stracha miałem. :D
Ciekawe jest to, że retailowe gry z PSS też działają, myślałem że tylko z PS3BD-ROM. Jeszcze nie wszedłem na 4.11, póki co się wstrzymam i zobaczę co działa, skąd itd. Fajnie, że w sys upd pokazuje jaki mogę najniższy fw zainstalować i wychodzi na to, że niższy niż taki jaki był kiedy kupiłem konsolę. Aha, tutorial w drodze. 8 stron, do jutra powinienem skończyć (zostały dwie). :szczerb: |
|
Otwierać szampana. :czar:
|
stoja po duzo. 1/2, 1/3 konsoli. dlatego zadnego nie kupilem. bo i w zasadzie poki co nie ma po co.
jak to kiedys powiedziano przed koncertem pewnej grupy black metalowej. "przyspawajcie sie do foteli" :szczerb: |
Nie total brick, ale kosztowny brick. Zobacz po ile stoją flashery. :P
Dobra, zapinać pasy, flashuję! k***a |
powodzenia :)
poki co to chyba nie total brick, zeby nie dalo sie uratowac konsoli. podobno grzebanie w sysconie moze uwalic powaznie. |
Cytat:
Obym tylko nie *******. :D |
jedno co mozna przyznac to to, ze temat DEX szybko sie rozwija.
|
Sam eid0 to 48B. Zaszyfrowany (i skompresowany?) metldr to 59KB, odszyfrowany 256KB (u mnie eid0 jest na samym początku, ale podobno nie jest to regułą i może być w środku, a na początku tylko riv i erk).
Nie wiem. :) Cytat:
Cytat:
- - - No i nie trzeba Linuksa (podobno :D). Ale z tego co widzę to dalej OtherOS. https://twitter.com/naehrwert |
No tak, zapomniałem :P
Dziwi mnie mały rozmiar dumpu ( dump metldr (59 KB) i eEID0 (3 KB) ). Ty też masz taki rozmiar jak robiłeś to na Linux ?? Po co jest to EID0 ?? IDPS nie jest w metldr ?? |
Jeśli aplikacja ta faktycznie robi to co robi to niepotrzebny (niestety nie ma nigdzie dobrego tłumaczenia, a dla mnie espaniolo to enigma ;]). Sprawdzę i porównam ze swoimi dumpami.
Po za tym chyba lepiej podawać źródło, nie? :P http://www.demonhades.org/foro/viewt...41aa15e799d25e |
ale o tym czy jest potrzebny w dalszych krokach juz tak nikt ochoczo nie pisze.
|
Linux już raczej nie jest potrzebny :P :
|
a mnie jak ostatnio zatrzymala nie dzialajaca klawira usb w petitbootcie.
podobno mozna postawic serwer ssh jak ktos nie ma klawiatury na usb. wie ktos cos o takim zabiegu? |
Cytat:
Cytat:
- - - Mam już wszystko gotowe, czekam jedynie na potwierdzenie wykonanych przeze mnie czynności i flash. Przyznam, że trochę się obawiam. 1200zł można w jednej chwili spuścić w kiblu. :D I nie, właśnie nie mam flashera bo już bym dawno wgrał. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:18. |