![]() |
Fakt, nie ma. Pomyliłem z readme do nowego ELF Packa. ;p
Przekopiuj folder z FMCB na "mass:/" i z stamtąd odpal instalator. Wtedy znajdzie zewnętrzne zasoby. Chciałem to kiedyś zrobić na RadShellu, ale nie chce mi na nim działać napęd (oczywiście ładuję wszystkie potrzebne moduły ;]). PS: Nie musisz odpatchowywać, chyba że modchip robi coś z Macrovision albo rozpoznaje płytę jako DVD-Video. Wtedy mogą być problemy z uruchomieniem (nie spotkałem się jeszcze z tym). |
Przeczytałem :) Jedyne na co wpadłem to to, że nie spatchowałem obrazu, bo pracuję na konsoli z chipem i chcę zgrać FMCB na moją kartę pamięci. Czy to może pomóc?
|
Cytat:
|
Temat zamarł, ale ja mam pytanie. Otóż kiedy uruchamiam FMCB i próbuję zainstalować, to najpierw informuje mnie, że brak w folderze INSTAL pliku "BOOT.ELF" i pyta czy kontunuować. Jeśli daję dalej, to wywala błąd przy "Signing DVDELF". Co robić?
|
Kiepska jakość nagrywarki i/lub płyt co przekłada się na jakość wypalenia co zależnie od stanu lasera w konsoli daje różne rezultaty. Wybierz sobie. Możliwe combo kombinacje. ;)
|
Skoro wszystko ok. to dlaczego płyta nie odpala.Nie chce marnować za dużo płyt.
|
Ja jako zwolennik wnikliwych opisow, ktorych wartosc logiczna rowna jest "1" odpowiadam :
Wszystko robisz dobrze. |
Nie używasz interpunkcji. To tak na początek. ;)
|
Witam mam modbo 760 wypaliłem na płycie Verbatim z 4x w programie ImgBurn i PS2 po włożeniu płyty wywala do biosu może mi ktoś powiedzieć co robię źle?Za pomoc z góry dziękuje.
|
Powiem wam że ja też to miałem kiedyś tam, ale nie pamiętam jak to rozwiązałem. W ostateczności ściągnij u kogoś innego :D
|
Mozliwe ze AV ci blokuje:) Lub nie masz prawa do zapisu w tym katalogu - zobacz bezposrednio na dysk c lub pulpit.
http://www.google.com/search?client=...w=1366&bih=619 |
Spróbuj inną przeglądarką :)
|
Ściągnąłem z CDRinfo.pl i u mnie wszystko ok.
Może masz coś dyskiem nie tak. |
Dziękuję Szczuru i Berion za odpowiedź ale niestety żaden z podanych przez was linków nie działa... tzn. plik się ściąga lecz przy 100% wyskakuje komunikat: "Plik ELF-Pack_R8B.rar nie może zostać zapisany, ponieważ nie można odczytać pliku źródłowego. Należy spróbować później lub skontaktować się z administratorem serwera".
Czy mogę prosić o uaktualnienie?? |
Cały czas jest tutaj: :P
http://www.cdrinfo.pl/download/8430173446 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:03. |