Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Homebrew

Homebrew Aplikacje, emulatory, biosy, dashe, exploity etc.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 14.11.2010, 16:41   #1
ethar
Herbaciarz^^

Data rejestracji: 19.09.2008
ethar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Porozmawiajmy trochę o PSP ;) - "Przeróbki"

Tak jak w temacie Pamiętam że moje informację kończyły się na tym że modele 100x i 200x dało się przerobić... aż do niedawna. Parę dni na allegro zobaczyłem konsolę 300x przerobioną, poszperałem jeszcze trochę na temat tego wszystkiego. Więc tak parę pytań i informacji poproszę z tego co wiem:

100x - Classic/Fat da radę stale przerobić, wiem że jest hombrew że można go wykorzystać jako pilot (ma wbudowaną IRD). Mniej ramu niż każda inna (32mb). W razie uszkodzenia, drogie cześci bo już nieprodukowane. Nie ma mikrofonu, a także problem z odpaleniem Skype'a.

200x - Też da radę stale przerobić Jest Skype, nie ma mikrofonu, jest lżejszy. Więcej ramu Słyszałem o "martwych" pikselach, na niektórych wyświetlaczach...

300x - Na allegro widziałem przerobioną wersję. Co jak gdzie, i kiedy ? Jest mikrofon Tyle samo ramu co w 200x. Tylko jak z tą przeróbką?

I czy na psp z wgranym nieoryginalnym softem da się odpalić gry wymagające nowszego softu? Jakaś emulacja czy cokolwiek? Ktokolwiek ma jakiekolwiek PSP, proszę o udzielenie informacji. Bo szykuję się do zakupu i naprawdę nie wiem które wziąść A i proszę nie pisać że "Fat jest piękny i czuję że coś trzymam, a nie jak w slimach." Chodzi mi tutaj głównie o oprogramowanie Przede wszystkim przymierzam się do 300x, ale czy da się przerobić? Dla mnie Homebrew jest dość istotny No i czy można zdowngradować konsolę która ma zainstalowany najaktualniejszy soft? Trochę informacji proszę. Bo na głównej nic nie jest aktualizowane Jeśli trochę chaotycznie napisałem, to przepraszam najmocniej

https://www.facebook.com/ZakonBrowardynow - wytłumaczenie mojego uwielbienia do piwa.

kubacki.deviantart.com
ethar jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: