![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
ok. teraz to jeszcze bardziej jest pocisniete gdyz zona godzine temu konfigurowala siec i zrobila update na wersje 3.52.... rozume ze szans niema aby odpalic gry poprzez karte na 3.52??
|
kup oryginal
|
Witam. Posiadam od wczoraj PSP versji 2.71 . . Sci***261;gn***261;***322;em sobie kilka gier ze strony http://www.hmm? :P/ .... pytanie moje do was co moge zrobic na versji 2.71...??
Czyta***322;em wszystko co pisali***347;cie wcze***347;niej aczkolwiek ma***322;o by***322;o na temat 2.71.. niewiem co wgra***263; aby odpalac gry. wiekszosc gier pobranych jest w formacie PBP.... prosze o jakiekolwiek informacje. z g***243;ry dzi***281;ki. JAH Bless |
sa w iso i cso
|
...bo mo***380;e to nie s***261; gry dla PSP? Mo***380;e nie s***261; w *.iso lub *.cso? Pomy***347;l...
|
Sprobowalem innym kompem i dziala ale dlaczego psp nie widzi niektorych gier?
|
np. MS0:/PSP/ISO/ziuta.cso
??? |
Tak. chwile kopiuje i wyskakuje blad. i kopiuje iso lub cso
|
ale czy kopiowales bezposrednio plik iso?ewentualnie stworz taki katalog jak pisze berion
|
Robilem prosto na karte i mi caly czas wyskakuje ten blad ;/
|
rob mniej podkatalowgo
|
A wiec tak, gdy chce wgrac gre .iso lub .cso to wyskakuje mi blad : "Sciezka jest za gleboka."
|
A jaki masz problem? Nikt nie bedzie z toba rozmawial przez komunikator - do tego jest forum. Opisz problem SZCZEGOLOWO to moze ktos znajdzie rozwiazanie...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:52. |