![]() |
Proszę o pomoc !!!
Siemka !!! Mam pytanko : Jak zrobić z softu 2.1 soft 2.0 ??? Bo ja mam ten soft na płytce umd demo i jak chce go wgrać to pisze że w konsoli jest wgrany soft wyższy czyli 2.1 !!! Proszę o pomoc tutaj lub na e-mail Haras131192@wp.pl lub na gg. 8002447.
|
Cytat:
|
Nie zrobisz downgrade'u z 2.x
Homebrew czyli progsy scenowe, "domowej roboty" etc... |
Pytanko. Mam psp,ale software v2.5... jak moge zamienic je na 1.5 zeby wgrywac gierki:)) albo czy loader na 2.5? dzieki za pomoc.
co to jest Homebrew? mam psp versja 2.5 niestety... jak moge wgrac gry.. |
@bla.k, tak
Do tej Pory Wyszły następujące Softy do PSP: 1.00 (1.0) - Odpala Wszystko 1.50 (1.5) - Odpala Wszystko 1.51 - NIC 1.52 - NIC 2.00 (2.0) - Tylko Homebrew (za pomocą EBOOT Loadera lub eLoadera) 2.01 (2.1) - Tylko Homebrew (za pomocą eLoadera) 2.50 (2.5) - Tylko Homebrew (za pomocą eLoadera) 2.60 (2.6) - Tylko Homebrew (za pomocą eLoadera) Trwaja Prace nad Softem 3.00 ale jeszcze nic za bardzo nie wiadomo. |
psp z softem w wersji 2.01(taki mam) to jest to samo co psp z softem 2.1????
|
Żeby odpalić Gry i Aplikacje domowej roboty musisz posiadać oryginalne GRA Liberty City Stories + program eLoader (uzyj google aby znaleść).
Tu masz liste przetestowanych aplikacji/gier: Kod:
http://www.fanjita.org/gta_working.html |
czyli moge instalowac gry czy nie. jesli tak to które(na co mam patrzec wybierając gre) i jak ją wgrać.
|
GTA Liberty City Stories to gra (Grand Theft Auto - Liberty City Stories) zawiera błąd pozwalający odpalac homebrew (ale nie ISO) na konsolach 2.00-2.60.
|
@bla.k tzn. gry/emulatory/playery itp.
|
domowej roboty tzn jakie????i co to te GTA Liberty City Stories
|
Na PSP w Wersji 2.01 wgrasz tylko gry Hombrew (Domowej Roboty) za pomocą Oryginalego GTA Liberty City Stories. ISO na 2.01 NIE Odpalisz.
|
mam psp z systemem w wersji 2.01 czy moge wgrać gry z kompa na moja konsole jeśli tak to prosze powiedzcie jak to dokładnie zrobić bo z tych postów na górze to niewiele rozumiem
|
Na FW 2.00 nie odpalisz ISO (tylko na 1.50 - Teraz to nawet na 1.50 Odpaliosz bezproblemowo GTA LCS) a jeśli chcesz po prostu nadal mieć FW 2.0 a "żeby pokazywało" że masz 7.20 to poszukaj na google PSPSetX (czy coś takiego) i nim zmień (musisz jeszcze ściągnąć "2.00 EBOOT Loader").
|
Jakbyś czytał uważnie to byś wiedział skąd zassać :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:17. |