![]() |
CFW ?
I gdzie ten storownik VSH menu sie ustawia ? |
W menu konsoli przytrzymaj select az wyswietli Ci sie takie menu i tam zmien opcje w "UMD Mode"
|
jak wgrac gry.
Witam. Mam problem z moim PSP. Calkowicie sie nie znam na tej rzeczy i prosilbym kogos aby mi to lagodnie i racjonalnie wytluamczyl. chodzi o to ze nie wiem jak wgrac gry... mam gry w formacie iso. software 4.01. czytalem tutaj troche tych postów ale nic nie rozumiem:'( bardzo prosze o jakas pomoc. i z gory dziekuje i czekam niecierpliwie....
|
Musisz mieć CFW a nie oryginalny FW... cały temat jest o tym - nie chciało się czytać? :>
|
Tak tylko ja z tego nic nie rozumiem;/ nie wiem od którego momentu mam czytac... nie moglbys mi po prostu napisac jak to sie zmienia... bardzo cie prosze.... ja sie kompletnie nie znam na tym. ?????????
|
Musisz mieć dostęp do konsoli z dowolnym CFW lub z fw v1.50. Inaczej nic nie zrobisz. Taka już złośliwa natura szarych garniturów w Sony. ;)
Jest też drugi sposób, ale bardzo inwazyjny. Polega na połączeniu ze sobą dwóch punktów w baterii. Trzeba też rozpakować fw 1.50 lub w przypadku PSP-2xxx połączyć 1.50 z 3.40. Do tego wszystkiego dochodzą różne niuanse związane z ich płytami głównymi itd. itd. itd. Sprawa jest niełatwa także nie dziwię Ci się. W drodze jest szczegółowy FAQ, niestety terminu ukończenia nie jestem w stanie podać. |
Czyli musze znalesc kogos kto ma psp z CFW tak? co to w ogole jest CFW? i czy to fw v1.50 to jest po praotu rodzaj software? prosze o odpowiedz.
|
Tak, najlepiej, najprościej i bez stresu. Musiałbyś też zidentyfikować swoja płytę główną, żeby nie było przykrych niespodzianek potem. ;]
CFW -> Custom Firmware, czyli hackowany FW (oryginalny firmware). Software to ogólne pojęcie na wszelkiego rodzaju oprogramowanie: to są gry, aplikacje scenowe, fw itd. Mówiąc o "biosie" konsoli, mówimy firmware. |
W jaki sposob mam zindentyfikowac moja plyte głowna?
|
Despertar del Cementario wyświetla model płyty głównej :]
|
Nie zawsze poprawnie. ;]
|
Despertar del Cementario - co to jest?!:P
|
Uogólniając: instalator CFW M33.
|
problem z filemem
Kupiłem 3 dni temu psp 3004 soft 5.03 :)Próbowałem convertować film do rozszerzenia mp4 ale nie ruszył, tu pojawia się pytanie jakie pliki filmowe odtwarza moje psp i gdzie muszę je włożyć:help::help::help::help::help::help::help::h elp::help::help::help::help:
|
Witam, ja również jestem posiadaczem konsoli PSP i chciałbym się dowiedzieć, zapytać, jak w prostu sposób mógłbym odpalić gry z karty MS na moim PSP ? mam software 3.95 i nowego czystego Memory Sticka Pro Duo(4 gb), orginalna bateria, brak pandory, jakie programy mam ściągnąć i gdzie to wszystko wpakować :)) Czytałem temat, więć myślę że z drobną pomocą:D mógłbym sobie poradzić :haha:
Z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:09. |