![]() |
Zrobiłem zestawienia z ważnymi f-cjami jakie powinny posiadać (żółty kolor) i ważnymi (zielony) http://uploadfile.pl/pokaz/1236502---m2bq.html
Sprawdzałem na stronach i tu na cdrinfo i chyba tam gdzie zostawiłem puste to nie ma informacji o danej opcji. Wydaj mi się, że Pure Read jest ważna f-cją oraz awaryjne otwieranie. Na postawie zdjęć nie mogę tego ostatniego stwierdzić ponieważ czasami ten sam model ma różny fronta na zdjęciach. Ale wychodzi mi na to, że najlepsza będzie Pioneer BDR-209EBK lub Pioneer BDR-S09XLT. Tylko którą z tych wybrać. Co jeszcze je różni? |
Pioneer BDR-209EBK \Pioneer BDR-S09XLT - technicznie są identyczne - różnią się tylko oprogramowaniem i wyglądem zewnętrznym .
Na pewno Pioneer BDR-S09XLT ma więcej dodatkowych funkcji i opcji dodatkowych dostępnych w oprogramowaniu Pioneer BD Drive Utility |
dzisiaj zamówiłem kolejnego pioneera S09XLT... kolejnego, bo jeden jest już w kompie od kilku lat i spisuje się znakomicie. Pojawiły się znowu w sprzedaży więc kupiłem na zapas :)
Jakieś 251zł netto |
Temat zamkniety .
Zapraszamy do aktualnych tematów:
Jaką kupić nagrywarkę BLU-RAY 2018r.? Jaką kupić nagrywarkę Ultra HD Blu-Ray 2018r.? Ultra HD Blu-Ray \ 4 K na PC |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:26. |