![]() |
Witam
Czy ktoś może wie jakie zmiany zostały wprowadzone w najnowszym litku iHBS312 w porównaniu do starszego modelu ? Z tego co widzę to prędkości zapisu są chyba takie same i nadal brak będą Pozdro |
Cytat:
Jeśli rzeczywiście wystąpił błąd w punkcie "złamania warstwy", to wydaje mi się, że do tego miejsca, płyta chyba powinna odtwarzać się poprawnie? I dopiero potem mogłyby wystąpić ewentualne problemy?? A nie od początku filmu. Chyba, że źle myślę. Prośba do @slawekj, mógłbyś pomóc w tej kwestii?? P.S. Dodam też, że kilka razy stacjonarny odtwarzacz BD "wypluł" komunikat o treści: "This disc cannot be played". |
Dla potwierdzenia, że LG lepiej sobie radzi z nośnikiem RITEKBR2 niż LiteOn i nie był to jednorazowy przypadek, w temacie o LG BH10LS30 wrzuciłem test z ODC:spoko:
|
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
|
W torciku 10 szt. To druga płytka ze szpindla.
Chyba się skuszę na torcik 50 sztuk. :D |
DVD BulkPaq :haha: x4 @ x4 - wyżej nie poleci, na aukcji opisywane "dla cierpliwych wypalaczy" czy jakoś tak :D cena równie śmieszna jak nazwa.
Załącznik 59303 Co ciekawe spaliłem wcześniej 2szt na jakimś laptopowoacerowym bodaj Samsungu i wyniki były dużo lepsze :sciana: |
Zeskanuj z prędkością x2.
|
Cytat:
|
No właśnie. :taktak:
|
Verbatim BD-R DL x4,palona x4Załącznik 59326
|
Posiadam ihbs 112-115,nagrywarkę świeżo nabyłem w wersji oem w morele net,mam taki problem podczas palenia płyt DVD+RW 4x firmy verbatim,płyta nowa i udało się ją wypalić tylko raz, przy ponownym paleniu staje na zamykaniu sesji i nie wiem czy przy płytach RW powinien zamykać sesję,a program którego używam do do wypalania to ashampoo 2012 i próbowałem też wersją 2010 też to samo,może to kwestia ustawień programu? Płyty DVD-R,pali bez problemowo,a płytkę BD-RE też wypalił raz,teraz próbuje wypalić drugi raz BD-RE ciekawe czy pojawi się ten sam problem. Proszę o jakąś pomoc podpowiedz,przepraszam za literówki.
BD-RE drugi raz wypalił bez problemów. |
Cytat:
Kolego, przede wszystkim napisz to jeszcze raz w jęz. polskim z przecinkami i kropkami, bo nie wiem o co Ci chodzi. Po drugie: jakich płytek użyłeś? Po trzecie: użyj ImgBurna do nagrywania. |
Załącznik 59352
Tak to wygląda,i co z tym zrobić? 3 razy nagrał bez problemu, a za 4 jak widać. |
Zmień program, Ashampoo ma problemy z zamykaniem sesji. Użyj Nero, albo ImgBurn.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:02. |