![]() |
Właśnie zauważyłem,zainstalowałem BurnAware Free od razu widać różnice szybciej nagrywa już jestem zadowolony,nie chciało mi się wierzyć żeby nagrywarka była wadliwa,ta firma jeszcze mnie nie zawiodła a teraz się tylko utwierdziłem że tylko LITEON!
|
Cytat:
|
Ten odświeżony model IHBS112-115 to jakaś porażka. Tak się składa, że miałem BH10LS30 i skusiłem się na wymianę/zamianę na tego litka. Jednym słowem masakra.
Korekcja błędów fatalna, odczyt wszystkich płyt bardzo wolny (nieraz wejdzie na "szybsze obroty"), psuję dość często płytki DVD (Sony) - na LG te same nośniki palone bez zająknięcia, kiepsko nagrywa większość "tanich" nośników BD (na co dzień nie używam Panasi, tylko do ważnych danych) o DVD już nie wspomnę. Często wchodzi w rezonans z obudową. Trafiłem na kiepski egzemplarz? Nie wydaje mi się. Wybierałem z pośród paru egzemplarzy. Skusiła mnie możliwość testowania nośników :-/ W LG odczyt/zapis odbywał się bez zająknięcia. Tak czy siak spróbuje wysłać do reklamacji. Niestety nie mogę już wrócić z powrotem do LG (gdybym mógł zrobiłbym to bez wahania). Chyba czas dokupić znów LG i nim wypalać Jestem bardzo niezadowolony. Ten -115 zdecydowanie to nie to samo co -37. Testowane na PL01, obecnie PL04. Palone w ImgBurn jak i w Nero. |
Ilość załączników: 1
aż z ciekawości sprawdziłem jak się palą DVD Sony, gdyby nie końcówka to byłoby znakomicie :)
Załącznik 59354 nawiasem mówiąc zawsze się zastanawiałem jak wybrać nagrywarkę z pośród paru egzemplarzy, czy jest jakiś sklep który daje sprzęt na testy ? |
Trzeba kupić kilka przez internet i w ciągu 10 dni zwrócić. :>
|
... to teraz już wiem :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
|
Cytat:
Załącznik 59401 |
Mam te Fortisy 4x i palą się porządnie. Tak samo jak Philips 4x (ten sam nośnik).
Ale skanów nie dam bo nie mam :) |
Ilość załączników: 2
|
Ilość załączników: 2
|
Sławek, napisz jak przeskoczyć z CL0K na PL04 dla modelu 37. Z góry dzięki. :piwo:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:17. |