![]() |
DVDFabem tez wypalam ale chcialem sie na nero przerzucić dzieki za info pozdro
|
Bardzo długi czas nie miałem z DVDFabem problemów podczas kompresji. Wczoraj pojawił się problem, kiedy chciałem skompresować pierwszą płytkę Star Wars. Po prostu program podczas kompresji zamyka się i tyle. Robi to w różnych przypadkowych miejscach. Macie jakieś pomysły?
|
borejek DvDFAB nie radzi sobie z star wars nawet najnowsza ver ktora specjalnie sciagnelem nie radzi sobie z zabezpieczeniem BD +
Moja rada (ja tak zrobilem) kup sobie 6 plyt 50GB Sciagnij najnowszego ANYDVD HD rozkoduje ci BD+ i poprostu w nero 10 daj kopia BD 1:1 idzie jak po maśle zrobilem tak swoje kopie 6 czesci wczoraj i smigaja az milo . |
Sądziłem, że AnyDVD HD zdejmuje zabezpieczenie. W ten sposób zrzuciłem wszystkie części Star Wars na dysk i byłem przekonany, że już zabezpieczenie jest zdjęte. Po za tym wiele innych filmów ma BD+ i robiłem je bez problemu.
P.S. Nie pasuje mi koszt płytek 50GB. |
No to jak ci nie pasuje to musisz czekać jak DVDFAb bedzie mial update i wtedy poradzi sobie z gwiezdnymi wojnami .
Ale wiele innych filmow maja stare BD + widac lucasfilm dali jakies nowe ktorych dvdfab nie ruszy . A jak skopiowałeś te filmy na HDD ? Za pomocą Faba czy jak ? |
DVDFab 8.1.1.8 Beta pozwala na kopiowanie...
http://forum.dvdfab.com/showthread.php?t=14525&page=3 :) |
Beta czasem nie pozostawia loga na ekranie ?
http://forum.cdrinfo.pl/f28/drukarka...4/#post1181935 zagladajcie i pomagajcie |
Cytat:
|
A no widzisz to git ANY DVD HD sie spisal na medal a poza tym ja jak robilem kopie na 50GB to po takim zrzuceniu film nie dzialal wiec jak ktos chce robic tak kopie 1:1 w dvdfab to odradzam w przypadku star wars bo nie zadziala film z calym menu itp . Najlepiej zrobic jak pisalem wyzej , niewiem jak jest z 25GB gdzie sie robi sam film .
|
Witam robil ktos z was film 3D DVDFAbem ? Normalnie da się zrobic go na plyte 25GB ?
|
Może mi ktoś wytłumaczyć jak nagrywać płyty blu-ray ?
Mam na dysku film ( 1:1) I dwa foldery w których są dane. I teraz nie wiem czy mam te dwa foldery przerzucić na nośnik i nagrać jako zwykłe dane ?? Czy może trzeba z tego zrobic obraz ?? Pomożecie ? |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/f107/poradni...ml#post1170302 |
[QUOTE=Reimer;1184490]Może mi ktoś wytłumaczyć jak nagrywać płyty blu-ray ?
Mam na dysku film ( 1:1) I dwa foldery w których są dane. I teraz nie wiem czy mam te dwa foldery przerzucić na nośnik i nagrać jako zwykłe dane ?? Czy może trzeba z tego zrobic obraz ?? Pomożecie ? Najlepiej zgrać dwa foldery niektóre odtwarzacze nie odpalą bez CERTIFICATE, najprościej nagrać ImgBurn program sam ustawi UDF 2.50 |
@ slawekj : możesz mi powiedzieć co robię zle ? :/
Przeczytałem cały temat od deski do deski. I tak... 1. Zainstalowałem Virtual Drive'a ( tego co ty ) 2. Zainstalowałem Corel WinDVD Pro11 3. Montuje obraz płyty blu-ray ( nie robiłem sam, miałem gotowy ) 4. Uruchamiam >> Corel startuje >> i klapa. Po starcie programu nic się nie dzieje. Film nie jest odtwarzany. Sprawdziłem czy mogę uruchomić coś z tej płyty z pomocą " wyboru pliku". Niestety... przy wskazaniu któregoś z plików z folderu " STREAM" wyskakuje mi informacja, że "nośnik nie jest obsługiwany". Wiesz może o co chodzi ? Coś trzeba ustawiać ? |
Pomoże ktoś ?
Rozpakowałem obraz i w dalszym ciągu Corel WinDVD Pro11 nie chce odtworzyć poprawnie płyty ( po wskazaniu folderu nic się nie dotwarza ). Jedynie co sie teraz zmieniło to to że po wskazaniu pliku z filmem ( z folderu STREAM ) Corel WinDVD Pro11 zaczyna go odtwarzać. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:46. |