pepperman |
18.03.2008 11:23 |
Cytat:
Napisany przez AleX69
(Post 910424)
rubiny mieli bo nie bylo wyboru ... teraz jest i co - kupuja lcd'ki :D
|
wybor? haha, pokaz mi ten wybor. jak beda mieli do wyboru sed, oled, lcd led, plazme to bedzie mozna mowic o wyborze. teraz maja do wyboru albo crt, lcd i plazme tylko, ze i tak ostatecznie decyduje o wyborze zawartosc potrfela.
Cytat:
Napisany przez AleX69
(Post 910424)
podaj mi taki lcd co daje sobie rade meczem pilki noznej albo tenisem - promocja ze statycznymi obrazami w HD robi wode w mozgach ...
|
a Alex jako jedyny wody z mozgu zrobic sobie nie dal, bo cala reszta ma gabke :P. ja nie rozumiem Cie, masz problem z lcd to idz do sklepu, wyloz na stol 17-18K i bedziesz mial hiperasna plazme pionka. nie wiem dlaczego az tak boli Cie, ze ktos sobie kupil lcd. moze oni nie widza pewnych wad, widocznie im wystarcza. z drugiej strony w specjalistycznych magazynach AV testuja lcd obok plazm np. pionka i jakos nikt nie mowi, ze lcd to kupa. wytyka sie wady obu. przyjmuja obie technologie z ch wadami i zaletami.
Cytat:
Napisany przez AleX69
(Post 910424)
nie pisz bzdur - podaj mi chodz jeden model ktory nie ma lagow w porownaniu do CRT :]
|
wolno mi pisac "bzdury" tak samo jak i Tobie. jedni lagi widza, inni nie. jedni widza roznice w lcd z technologia 100Hz, inni nie. jedni widza roznice pomiedzy plazma i lcd, inni juz nie. to tak samo jak ze sluchem :).
Cytat:
Napisany przez AleX69
(Post 910424)
zaleta lcd jest jedna ... jest plaski i lekki :taktak:
|
widocznie dla niektorych to wazna zaleta.
nie wiem co chcesz udowodonic. za darmo moglem miec monitory lcd, ktore inni chetnie by wzieli i to nie jakies stare modele. odrzucalo mnie mnie jednak od razu po rzucie okiem na obraz. nie oznacza to jednak, ze wszystkie lcdki sa be.
|