![]() |
|
Dawaj link do tego sharpa:)
|
Nawet nie wiem czy uzywka nie bedzie smartem , pomijam ze wcale nie trzeba korzystac z tych funkcji, obecnie sharp wprowadzil nowa linie tv ktora wygrywa wszystkie nagrody 55cali uhd z tunerem dvb-T/T2/S/S2/C za 550euro ~2200zl
|
Cytat:
|
Witam Panowie... Szukam prostego telewizora 50-55" w cenie do 2500PLN, bez smartów, wystarczy FullHD
|
U mądrala znalazł sposób na linka w podpisie haha
|
A są dziś w ogóle telewizory bez funkcji SMART?
Następny link z reklamą = ban /grzeniu |
Producent twierdzi ze wspiera nastepujace formaty: Video file formats/codecs Information about some of the main video file formats/codecs supported by the current model. 3GPP (3rd Generation Partnership Project, .3gp) AVI (Audio Video Interleaved, .avi) ASF (Advanced Systems Format, .asf .wma .wmv) Flash Video (.flv, .f4v, .f4p, .f4a, .f4b) H.263 H.264 / MPEG-4 Part 10 / AVC video H.265 / MPEG-H Part 2 / HEVC MKV (Matroska Multimedia Container, .mkv .mk3d .mka .mks) QuickTime (.mov, .qt) MP4 (MPEG-4 Part 14, .mp4, .m4a, .m4p, .m4b, .m4r, .m4v) TS (MPEG Transport Stream, .ts, .tsv, .tsa) VC-1 WMV (Windows Media Video, .wmv) WMV9 (Windows Media Video 9, .wmv)
|
mkv,mp4,mov.. takie standartowe ;) takze powinie mysle sobie poradzic...
|
W zasadzie teraz kazdy telewizor to smart nie opedzisz sie od tego , a na jakich plikach ci najbardziej zalezy ?
|
Ja tam w tym tygodniu kupuje TV i mam gdzies funkcje smart ;P Jedyne z funkcji jakie mnie interesuje to zeby odtwarzal jak najwiecej po USB plikow ;P Wybor padl na Panasa 40DS630...Mam nadzieje ze da rade jako TV do malego pokoju ;)
|
Proponuje zmienic nazwe tematu tego na "Pomoc w wyborze TV" lub "Pomoc w wyborze smart TV" jako ze praktycznie kazdy tv teraz to smart tv ;)
|
|
Hejka.
Mam prośbę a raczej znajomi. mają około 3000 + tam jakieś dwieście trzysta jeśli będzie warto na telewizor 50'' -55'' nie zależy im na 3d czy 4k , mają być 2/3 złącza hdmi przynajmniej jedno USB i obsługa internetu padło raczej na LG ale rozważą każdą sensowną opcje |
Troszkę się nie zgodzę z kolegą andrzejj9, z argumentem że zakrzywiony ekran - niepotrzebne. Jasne, że nie potrzebne, telewizor też nie potrzebny... :p do gier sprawdza się idealnie. Wszelkie FPS itp
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:12. |