![]() |
Obowiązkowy Wielki Brat w samochodzie
Cytat:
http://motoryzacja.interia.pl/wiadom...ie,1874666,324 |
A po drugie ruscy sami rzucaja sie pod auta;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Beznadziejnie mu tej pomocy udzielili, przecież mógł mu tylko zaszkodzić tak energicznie podnosząc z ziemi...
Ale niezła jakość tej kamerki. |
Ruskij czieławiek! A tak serio, to miał farta, że go tylko trącił lekko, inaczej w najlepszym przypadku złamany kręgosłup, miednica i tak mogła pójść, a jakby dał głową w szybę, to trup, albo warzywo.
|
Min. dla takich przypadków warto mieć rejestrator ;)
|
Kompletnie w opcjach nie grzebałem - jest to dla mnie niewygodne z tego względu, że muszę wyciągać kartę z telefonu, a z tego znowu wyjmować baterię... - kupiłem SD zamiast micro, ta jest w drodze.
Mogę nagrać w nocy, pewnie, pobawię się w weekend :). |
masz racje. tyle, że nikt się nie przyznaje. dlatego zawsze czytając tematy motoryzacyjne mam wrażenie, że tylko ja jeżdze wiecej 50km/h w zabudowanym, a podwójna ciągła czasami jest troche za długa :szczerb:
możesz nagrać jakiś materiał z nocnej jazdy? i powiedz coś o menu tego urządzenia, jakie ma opcje. bo podobno ich nie używałeś.:> chyba, że sobie manuala sciągne :) |
"Niezła jazda"? Ee...
Przecież chyba każdy tak jeździ i na ograniczenia rzadko czasem zerka... |
hehe niezła jazda @Smartek.
dzięki za relacje. sam noszę się z zamiarem zakupu takiej kamerki już od wakacji. wreszcie jest coś niegłupiego w przystepnej cenie. |
Jest tu jakiś smerf? Skasować go! :szczerb:
|
Jeszcze jak by """ Staram się jeździć poprawnie zgodnie z przepisami"":D
|
Cytat:
|
cicho ! ja mam 2Mbit!
i tak się ciesze, że to nie modem :szczerb: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:45. |