![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Odzyskiwanie danych Dyskusje poświęcone odzyskiwaniu danych z dysków twardych i pamięci flash |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.01.2009
![]() |
Odzyskiwanie danych pomocy!
Witajcie
Mam problem... odpalam sobie kompa a tu nagle blue screen z napisem ze nie moze zamontowac dysku... odpalam konsole win xp daje chkdsk /r pisze ze wykryto przynajmniej jeden nieodwracalny blad i nie moze naprawic daje fixmbr to samo daje chkdsk /p to samo podpinam pod innego kompa dysk (jako drugi) nie chce isc sprawdzam hdd regeneratorem okazuje sie ze na c: (utraconej partycji) mam 5 bad sectorow. Jak mam odzyskac dane z niewidocznej artycji ? hdd regenerator nie jest w stanie naprawic badow.... gpard pod linuxem wykrywa partycje zglasza ze jest w niej wiele bledor "mft not reading" daje check i nie jest w stanie jej sprawdzic ani naprawic.... boje sie ze jak zapuszcze jakis get data back lub partition undelete to odzyskam dane ale beda nieczytelne... Idealnie byloby przywrocic partycje i wszystko co na niej bylo lecz oczywiscie poswiecajac to co na zlych sektorach jest... da sie tak ? Pomozcie bo czasu mam malo na odzyskanie danych a chce to zrobic raz i dobrze ! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Odzyskiwanie danych z dysków twardych Niesie Pomoc,Andrzej Krela. Czaplinek | komornik39 | Odzyskiwanie danych | 4 | 28.08.2008 01:45 |
ODZYSKIWANIE DANYCH Z CD/DVD (help) | ASP | Off topic | 5 | 05.04.2007 16:37 |
Odzyskiwanie danych - pomocy!! | smolik | Odzyskiwanie danych | 4 | 28.07.2004 09:14 |
Jak odzyskać skasowane pliki na CD-RW | Jozgaw | Napędy optyczne CD | 7 | 21.06.2004 08:31 |
Cena usługi - odzyskiwanie danych z uszkodzonego dysku twardego. | jasut | Odzyskiwanie danych | 5 | 09.02.2004 16:50 |