![]() |
ja wlasnie na tym Liteonie spokojnie wypalilem Germany 2007. Zmien firmware na ten ktory pali jak najnowsza 16h6s i na pewno pojdzie. Tu masz link firmware. Jak Ci sie uda wrzuc obraz plyty na emule albo torrenta
|
a jak***261; nagrywarkie polecacie?? Ja niby nagrywam na LiteOn 16h5s z najnowszym biosem na p***322;ytach TDK niebieskich, jutro spr***243;buje na Sony, bo na takiej p***322;ytce mam w***322;a***347;nie mape Polska/Czechy 2006/2007
|
Cytat:
Cytat:
|
tak wlasnie jest z tymi sciagnietymi obrazami
nawet nie masz pewnosci czy nie sciagneles 2003 mapy |
Pr***243;buje te***380; wypali***263; Deutschland 2006-2007 poci***261;gni***281;tego z os***322;a i lipa, pr***243;bowa***322;em r***243;***380;nych profili w clone i nic:-( przy wypalaniu u was te***380; pokazuje ,***380;e s***261; s***322;abe sektory od LBA 90 do 615 ??
|
Ja u siebie kupiłem navi MFD2 już z wgranym lektorem i jak włoże obojętnie jaką płyte, nawet taką przywiezioną z niemiec to i tak po polsku gada.
Wybieram tylko język navi angielski (metryczny) |
Cytat:
|
a to oprogramowanie da sie skads sciagnac czy tylko serwis pozostaje?
|
jest taka mozliwosc - kwastia zdobycia oprogramowania
podobno w niektorych serwisach w polsce zmieniaja widzialem kiedys taka mcd z wgranym polskim menu wiec musi byc taka mozliwosc |
a wlasnie jest mozliwosc zmiany jezyka na polski w menu navi (navi mcd) ??
|
udalo mi sie poprawnie wkleic polskiego lektora do polskiego menu do MFD.
niestety soft narazie jest tylko do wesji C i D ale polski lektor zostaje na stale. oprogramowanie serwisowe nie jest zabezpieczone i dlatego nie ma problemu z wypaleniem. do najnowszej mapy nie ma sensu dogrywac polskiego bo chodzi z tej starszej wersji |
Cytat:
Tez wypalalem miedzy innymi z Nero. Wyladowalo w koszu.(( Tak jak kolega wyzej napisal:ingerujac w obraz (nawet wystarczy rozpakowac i ponownie zlozyc) nie mozna z nim juz nic zrobic. Chyba ze sa szpece i wiedza jak to obejsc. Byl tutaj taki jeden na forum co zmienia lektora, obiecal mi pomoc, ale jakos bylo tylko ogolnikowo, bez konkretow no i na tym sie skonczylo. |
tutaj jest dokladnie opisane jak zmienic jezyk w navi, na koncu koles pisze zeby palic w normalnym programie typu nero ale zmarnowalem 5-6 plyt i mi sie nieudalo, jezeli ktos chce sprobowac podaje linkdo pdfa. Jak sie komus uda niech napisze
|
deutschland 2006/07 chodza na polskim lektorze z wersji polska czechy 2005/06+lektor. tak zreszta jak wiekszosc map z nowszych wydan.
tez probowalem modyfikowac obraz w ULTRA ISO i bez powodzenia. ingerujac w obraz nie wypalisz juz go poprawnie |
Kto wie jak zmienic lektora na polski w Teleatlasie Deutschland 2007? Walcze juz z tym ponad tydzien i zero sukcesow. Zmieniam co prawda pliki odpowiedzialne za glos, ale tak zmodyfikowany obraz plyty po wypaleniu za pomoca CloneCD, navi mowi ze plyta niewlasciwa. Oryginalny obraz sciagniety z osla i wypalony przeze mnie chodzi bez problemu. Cos mi sie wydaje ze przy zapisie z "UltraISO"zmodyfikowanego obrazu Safedisc idzie sie pasc, dlatego plytka nie dziala. Jest jakies na to lekarstwo? Moze inaczej podmienia sie pliki dzwiekowe?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:51. |