![]() |
sie wydalo
zostaniesz oskarzony o ujawnienie tajemnicy i spalony przykladnie na jakims rynk, po uprzednim wychlostaniu przy pregierzu Juz nic nikomu w sekrecie nie powiem, bo jeszcze porozsiewa po roznych forach. |
Cytat:
|
Wie ktos moze co bedzie na plytce PL 2007 i czy wogole przewiduja wydanie takowej w tym roku ? :))
|
Cytat:
|
Cytat:
POLSKI LEKTOR JEST ZROBIONY PRZEZ POLAKOW I DLA POLAKOW NIE KUPISZ GO W SKLEPIE I NIE JEST CHRONIONY PRAWAMI AUTORSKIMI |
Cytat:
|
polskiego lektora nie znajdziecie na orginalnej plycie. piszcie do mnie na
l u k e d j @ w p . p l powiem co i zrobic bo na forum nie mozna takich rzeczy pisac wszystkich ktorzy pytaja mnie o nowa polske informuje ze jeszcze jej nie posiadam |
kto moze uraczyc mnie polskim lektorem ? przoio@wp.pl thx
|
Jest juz podobno nowa mapka na PL, Ceska Republica/Polska DX 06/07
LINK Znaleziono na http://www.blaupunkt-shop.de/ Ma ktos wiecej informacji? |
Sprawdziłem.
Mapa Niemiec chodzi bez zarzutu :P |
Cytat:
Co do nowej to obilo mi sie cos ze moze gdzies za miesiac, ale najlepiej czekac na oficjalne info. Cytat:
|
Cytat:
PS. Jaka mapa Polski będzie się nadawać do mojej navi: Radio Navigation System bez MCD VW GOLF 2000r.? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Co do PL 05/06 to bym sie wstrzymal z wydawaniem kasy az bedzie nowe wydanie, bo w aktualnej jest kilka miast tylko (chociaz jestem pelen podziwu, trojmiasto jest bardzo dokladne) |
Navi mam fabryczne i z MCD, wywnioskowalem ze nie bedzie u mnie dzialac PL teleatas 05/06 dx ? czy tylko ta bedzie :> ? bo juz sie pogubilem :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:24. |