Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Blaupunkt DX mapa PL GPS (https://forum.cdrinfo.pl/f11/blaupunkt-dx-mapa-pl-gps-50735/)

Sunna 23.07.2006 21:56

sie wydalo
zostaniesz oskarzony o ujawnienie tajemnicy i spalony przykladnie na jakims rynk, po uprzednim wychlostaniu przy pregierzu

Juz nic nikomu w sekrecie nie powiem, bo jeszcze porozsiewa po roznych forach.

teo32 23.07.2006 21:40

Cytat:

Napisany przez iaqbec
Wie ktos moze co bedzie na plytce PL 2007 i czy wogole przewiduja wydanie takowej w tym roku ? :))

Mam kolegę, który pracuje w Teleatlasie i dostałem od niego cynk,;) że na płycie PL 2007 będzie Polska tylko na razie jest to tajemnica :rotfl:

iaqbec 22.07.2006 12:16

Wie ktos moze co bedzie na plytce PL 2007 i czy wogole przewiduja wydanie takowej w tym roku ? :))

meszrum 16.07.2006 17:15

Cytat:

Napisany przez gps_sys
POLSKI LEKTOR JEST ZROBIONY PRZEZ POLAKOW I DLA POLAKOW
NIE KUPISZ GO W SKLEPIE I NIE JEST CHRONIONY PRAWAMI AUTORSKIMI

stworzenie polskiego lektora i jego sprzedaz jest naruszeniem przepisow Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych. grozi za to pozbawienie wolnosci - wlasnie dlatego nie kupisz go w sklepie.

gps_sys 16.07.2006 15:00

Cytat:

Napisany przez meszrum
oczywiscie, ze nie mozna - sprzedaz cudzego oprogramowania jest przestepstwem.

POLSKI LEKTOR JEST ZROBIONY PRZEZ POLAKOW I DLA POLAKOW
NIE KUPISZ GO W SKLEPIE I NIE JEST CHRONIONY PRAWAMI AUTORSKIMI

meszrum 15.07.2006 18:35

Cytat:

Napisany przez gps_sys
piszcie do mnie na
l u k e d j @ w p . p l powiem co i zrobic bo na forum nie mozna takich rzeczy pisac

oczywiscie, ze nie mozna - sprzedaz cudzego oprogramowania jest przestepstwem.

gps_sys 11.07.2006 22:12

polskiego lektora nie znajdziecie na orginalnej plycie. piszcie do mnie na
l u k e d j @ w p . p l powiem co i zrobic bo na forum nie mozna takich rzeczy pisac

wszystkich ktorzy pytaja mnie o nowa polske informuje ze jeszcze jej nie posiadam

Glaza 18.06.2006 00:51

kto moze uraczyc mnie polskim lektorem ? przoio@wp.pl thx

patgsm 15.06.2006 23:36

Jest juz podobno nowa mapka na PL, Ceska Republica/Polska DX 06/07
LINK
Znaleziono na http://www.blaupunkt-shop.de/
Ma ktos wiecej informacji?

kylo2s 13.06.2006 09:28

Sprawdziłem.
Mapa Niemiec chodzi bez zarzutu :P

patgsm 13.06.2006 09:18

Cytat:

Napisany przez Glaza
Dzieki wielkie za info:spoko: , a co sadzisz o mapie z 04/05 ona jest lepsza, zanczy jest w niej wiecej miast ? no i moze dysponujesz wiedza kiedy mozna sie spodziewac nowej wersji mapy 05/06 Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki ;)

O starszych mapach zapomnij, jak juz to 05/06 jak potrzebujesz miasta ktora obsluguje (Warszwa, Trojmiasto, Poznan, Wroclaw, Krakow, Szczecin, Slask).
Co do nowej to obilo mi sie cos ze moze gdzies za miesiac, ale najlepiej czekac na oficjalne info.

Cytat:

Napisany przez kylo2s
Jak napisałem to chyba mam a TY nie przeczytałeś całego tematu. Przeczytaj se pierwszy post w tym temacie, niczym się nie różni od mojego... i On i ja chcę nagrać płytę. pozdr
PS. Jaka mapa Polski będzie się nadawać do mojej navi: Radio Navigation System bez MCD VW GOLF 2000r.?

Jak masz to sprawdz czy pasuje!:P

kylo2s 13.06.2006 08:50

Cytat:

Napisany przez patgsm
(Zreszta powiniens miec takie mapy zeby sprawdzic bo ten temat jest tylko dla osob ktore chca zrobic kopie bezpieczenstwa!!!)

Jak napisałem to chyba mam a TY nie przeczytałeś całego tematu. Przeczytaj se pierwszy post w tym temacie, niczym się nie różni od mojego... i On i ja chcę nagrać płytę. pozdr

PS. Jaka mapa Polski będzie się nadawać do mojej navi: Radio Navigation System bez MCD VW GOLF 2000r.?

Glaza 13.06.2006 00:57

Cytat:

Napisany przez patgsm
Wiec:
Co do PL 05/06 to bym sie wstrzymal z wydawaniem kasy az bedzie nowe wydanie, bo w aktualnej jest kilka miast tylko (chociaz jestem pelen podziwu, trojmiasto jest bardzo dokladne)

Dzieki wielkie za info:spoko: , a co sadzisz o mapie z 04/05 ona jest lepsza, zanczy jest w niej wiecej miast ? no i moze dysponujesz wiedza kiedy mozna sie spodziewac nowej wersji mapy 05/06 Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki ;)

patgsm 12.06.2006 23:40

Cytat:

Napisany przez Glaza
Navi mam fabryczne i z MCD, wywnioskowalem ze nie bedzie u mnie dzialac PL teleatas 05/06 dx ? czy tylko ta bedzie :> ? bo juz sie pogubilem :P

Wiec:
Cytat:

Napisany przez patgsm
Jak nawi jest fabryczna (czyli takze z 2004 roku) to napewno bedzie czytac DX'y.

Beda dzialały wszystkie plyty dx'owe, mozesz skompletowac cala europe ;)
Co do PL 05/06 to bym sie wstrzymal z wydawaniem kasy az bedzie nowe wydanie, bo w aktualnej jest kilka miast tylko (chociaz jestem pelen podziwu, trojmiasto jest bardzo dokladne)

Glaza 12.06.2006 20:45

Navi mam fabryczne i z MCD, wywnioskowalem ze nie bedzie u mnie dzialac PL teleatas 05/06 dx ? czy tylko ta bedzie :> ? bo juz sie pogubilem :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:24.