![]() |
To spróbuj użyć jeszcze płyt TDK u mnie działa tylko na tych płytach.
POWODZENIA !!! |
witam
prosz***281; o rade czy nagrywark***261; LITE-ON DVDRW SOHW 1653S da rad***281; przegra***263; mape pol-czech dx 2005-2006.Popsu***322;em ju***380; z 10 cd i nic ,pr***243;bowa***322;em i clone cd i alkocholem 120% profil safedisc2/3,w***322;***261;czona korekcja EFM |
Mam podobny problem
|
tak ,tak samo
|
Czy mape Europy 2006 kopiuje sie tak samo jak mape PL chodzi mi o SAFEDISC?
|
nie mozesz nagrac plyty DX lub szukasz polskiego lektora do nawigacji?
napisz l u k e d j @w p . p l - podam najprostrzy i najszybszy sposób wesołych swiąt !! |
przeczytaj caly watek dokladnie, a dowiesz sie czemu nie dziala ci to, co sciagnales (i co zrobic, by dzialalo).
|
Cytat:
|
jesli wyjeles plyte dx i ona tam dzia***322;a***322;a to musi byc nawigacja dx. ten drugi rodzaj wyglada identycznie i rozni sie softem i polska na nim nie ruszy.
do Twojej navi pasuje polska mapa z polskim lektorem i polske menu. jesli nie widzi Ci plyt to moze byc brudny laser - nie polecam czyszczenia p***322;yta czyszcz***261;ca tylko mechanicznie - najlepiej w jakims zakladzie rtv. pozdrowienia |
Cytat:
nie wiem jaki to jest dokładnie system ale jest to nawigacja z dużym wyświetlaczem w desce rozdzielczej była tam niemiecka płyta navi i oznaczona travelpilot dx włożyłem polską i nic nie idzie..czy wiesz ile mb zajmuje polska mapa na płycie?? pozdrawiam jest to taka navi.. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=93770494 |
a na pewno masz wersje dx ?
w 99 montowali jeszcze rns |
mapa do audi a8
witam
czy może ktoś mi pomóc jaka mapa navi do audi a8 rok 99 i skąd gdzie mogę dostać mape polski oczywiście kopie,ściągnołem pare i nie chcą iść .. pozdrawiam |
Cytat:
|
jezeli ktos ma mape z polskiem lektorem prosze o wskaz***243;wki na maila: ruta87@o2.pl. z gory dzieki
|
Wie Kto***347; Wko***324;cu Gdzie Mozna Znale***347;***263; Polskiego Lektora ?? Ci***261;gle przewija sie to pytanie ale nikt nie odpowiedzial. :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:33. |