![]() |
Jest już mapa Polska/Czechy DX 2006/07 (cena 149 Euro). Czy ktoś wie jakie miasta są na mapce? Czy jest w końcu Lublin?? http://www.blaupunkt-shop.de/ http://fe0wap79.bosch.de/is-bin/INTE...QAAAEL2nLjlCE4
|
Help (obraz Cd) Blaupunkt Travel Polit Pl+cz 05/06 Dx
ja wiem ze sie sporo o tym pisało ale żadko kto podał konkretną odpowiedź. nagrac z poradnika umiem. ale mam problem ze zrobieniem obrazu z oryginalnej CD.
Mam dobrego PC a co najważniejsze LiteOn 52357s (która już kiedyś mi nagrała tą CD jak miałem obraz. poza tym clone cd 5.2.2.1. teraz tylko pytanie jakich ustawień urzyć do zrobienia tylko obrazu. bardzo prosze o odpowiedź. chodzi o mape polska czechy 05/06 dx |
musisz mniec specjalna wersje plyty z polskim lektorem
|
udało mi sie nagrac teleatlas i mape ale menu jest nadal po niemiecku i lektor niemiecki czy mozna to jaos zmienic
|
Ale chyba nie wszystkie mapy są lipne??
|
mapy z internetu to lipa.
wiekszosc nie dziala ,wiem bo codziennie pisze do mnie 10osob i to potwierdza |
Witam panowie mam pytanko posiadam mercedesa E klasa avangarde 2000 rok i mam plyte cd z nawigacja ale niemiecka mapa sciaglem z internetu Teleatlas Czech Republik_Poland 2005_2006 i teraz niewiem za bardzo jak to nagrac bo probuje na rozne sposoby i nic nie dziala moze mial ktos podobny problem dodam ze w pliku readme sciagnietego obrazu jest:Burn with CloneCD, use included profile safedisc 3.1 - location in clonecd ../program files/slysoft/clonecd/profiles
- burn 4x speed /works with other speed too/ wiec jakim progra,mme najlepiej nagrac ta plytke i na jakich ustawieniach jaka kupic plytke prosze o pomoc bo jestem zielony w tej sparwie.Dzieki serdeczne z gory za pomoc :) dodam jeszcze ze posiadam nagrywarke LG dvdRam GSA4167B |
nie .
na niego tylko mapy systemu rns, gdybys chcial sie wiecej dowiedziec napisze do mnie |
Ja mam pytanie troche z innej beczki.
Posiadam blaupunkta travelpilot rns 150 czy pod niego podchodzą płyty DX ?? |
najnowsza polska bedzie w polowie czerwca albo na poczatku lipca.
Polska 2006 bedzie zawierala 53 miasta szczeg***243;***322;owo zrobione - teraz 16, dojdzie jeszcze kilka tysiecy punktow docelowych - szpitale,stacje benz itd. bede ja mial kilka dni po premierze |
Ciekawe kiedy nowa wersja 2006/2007, patrzylem na teleatlasie ale najnowsza jest ciagle 2005/2006 i MROE, lada chwila wakacje, powinno byc na dniach...a potem:pirat:
|
Dzięki wszystkim za pomoc
Skopiowałem kopie z lektorem pl clonem cd profil safedisc3.x Tylko śmiga na WERBATIM (biała)i SONY navi volkswagen MFD w FORD MONDEO 2002 pl |
a mnie nadal nie (mapa kopia polski lektor)
|
mnie sie udalo i na poprzednim LiteOn 401S i na obecnym 16H5S (na tym ostatnim z powodzeniem nawet plyte z lektorem)
|
TDK te***380; nie chodzi, mo***380;e to wina nagrywarki.
Czy ktos przegrywa***322; te mapy na LITE-ON DVDRW SOHW 1653S prosz***281; o odpowiedz |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:28. |