![]() |
Cytat:
Powaznie? Zmarnowalem kilka płyt i mapka nie chodzi na nawigacji VW. W nawigacji w Mercedesie jakos sobie radzi. Jakie ustawienia w CloneCD jesli mozna wiedziec? Predkosci, profil itp. Bylbym wdzieczny za pomoc! I ogolnie dzieki za odpowiedz. |
Cytat:
Ale jakoś specyficznie Alcohol zawiódł i trzeba było się ratować CloneCD ;) |
Udalo sie komus przegrac Polska - Czechy 2005_2006?
Ja nie dalem rady na LiteOnie 1673s i w Alcoholu 1.9.5 2902 i w CloneCD 5.3.4.2. Czas zmienic sprzet na nowszy? Dajcie znac czy ktos probowal i jakie mial rezultaty. |
z mapką 2005/2006 Polska _ Czechy już są niezłe ciekawostki...
Z plików co są na tej płycie wynikłaoby, że zabezpieczona jest ona za pomocą SD 3.1 ProtectionID 5.0 Final C - wygkrywa zabezpieczenie TAGES :) hehe |
Witam.Czy ktos moze mi pomóc mam problem.Zablokowalam radio w oplu i nie posiadam kodu jesli ktos zna prosze o pomoc..Numer GM0202B6870066. Blaupunkt sc 202.. Pozdrawiam Marta
|
Niechce kupowac kolejnej narywarki ktora tego nieprzegra
mam juz LG-GSA4081B i GSA-4163B przegrywaja safedisc ale ten od DX czyli chyba 2.9 czy ktos moze polecic super dobra przegrywarke ?? z gory dziekuje za odpowiedz |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.clonyxxl.net/moderatori/l...ult.php?page=l ^ jest duża szansa że modele z tej strony radzące sobie z SD3.1 dazda radę z 3.2, choć 3.2 to już niezły orzech do zgryzienia ;) od tego są google.com żeby odnaleść modele nagrywarek co to pogonią :) |
Kopia nowej mapki na DX to koszt 150zl - czyli mozna ja skopiowac bez problemu.
Niestety E1 podobno maja safedisc 3.2 czy ktos wie ktora przegrywarka to ugryzie ?? |
Cytat:
jak będziesz wiedział coś więcej o nowej PL to daj znać na priv ;) a jak byś coś wiedział też o mapce PL do BMW / VDO to też chętnie porozmawiam... :piwo: |
Nowsze wydania tych map sd 3.2 np: główne drogi europy,niemcy 05 (wydane w styczniu nie mylić z niemcami 04/05),w tym tygodniu ma wyjść nowa polska jestem ciekaw czym to zabezpieczą.
|
Cytat:
z DX trochę trzeba się pomęczyć ale do skopiowania jest, pod warunkiem ze nagrywarka radzi sobie z korekcją EFM odpowiedniej wersji zabezpieczenia Safedisc (tak ak napisał Yeti ostatnia mapa PL do blaupunkta była zabezpieczona SD 2.9) |
Blaupunkt E1
Czy ktoś juz probowal wypalic plytke do Blaupunkta E1 ??
CloneXXl oraz A-Ray scanner nie rozpoznaje zadnego zabezpieczenia Po wypaleniu plytki x4 na GSA-4163B radio pokazuje cd-error oraz sie zawiesza. Czy ktoś juz ma jakies doswiadczenia w tym temacie ?? Dzieki za info. |
Cytat:
No i udało się nagrać nieszczęsną mapkę Blaupunkt dx 2004/2005 SD2.9 plik .ccd wypalony za pomocą Alcohola 120 na profilu SafeDisc2/3, najniższa prędkość - X8, płyta (chyba podróba) TDK nagrywara LG GCE-8520B za pierwszym razem nie poszło :blee: ale kilka prób wyjęcia i włożenia płytki pomogło ;) Przetestowane w furce VW - pozdr |
Mapa do beckera
Witam Wszystkich. Mam problem bo mam Beckera Traffic PRO i nie wiecie moze czy te mapy z blaupunkta beda pasowaly do niego?? a jezeli nie to czy jest takowa mapa do Beckera oczywiscie z Polska:))
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:12. |