![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To jeszcze pod PPM masz uruchom jako administrator, zobacz z opcja kompatybilnosci i bez, poza tym szukamy dalej
![]() ![]() Jak nie to http://www.gamershell.com/download_5402.shtml - patch do wersji 1.3. I zobacz czy dziala. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.09.2009
![]() |
Cytat:
OK Spróbuję... Najgorsze jest to, że wiesza mi się Explorer i nie mogę nawet otworzyć zawartości płyty... |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guru
Ale wystarczy i trzeba to zrobic na skrocie, ktory jest na pulpicie, a z instalacja gry sobie poradziles (jak dobrze przeczytalem)? Moze plyta ejst porysowana albo naped juz stary?
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.09.2009
![]() |
Cytat:
Komputer jest roczny, z niewielkim przebiegiem napędu DVD, a płyta fabrycznie nowa... Owszem udało mi się zainstalować CoD2, ale po wielu próbach i kłopotach z odpaleniem płyty... Wciąż zastanawia mnie czemu wywala mi się Explorer... |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guru
A probowales przeinstalowac viste jeszcze raz? Masz wgrane sterowniki od plyty glownej itp.?
|
![]() |
![]() |
#21 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Tu ewidentnie problem nie leży po str zabezpieczenia, lecz systemu skoro na innych sie uruchamia.
Jeżeli napęd jest w pełni sprawny to winę ponosi system operacyjny, lub jego elementy (sterowniki, jakieś niezgodnosci) W sieci jest wiele informacji, że COD2 nie uruchamia się pod vistą, a jeżeli juz to z problemami, czasami pomaga włączenie trybu zgodności z XP. Powodzenia przy konfiguracji komputera lub reinstalacji systemu ![]()
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
call of duty na LANie | Quatro7 | Off topic | 6 | 20.10.2005 16:27 |
Call Of Duty: United Offensive w Win2k3 ?? | adbok | Off topic | 2 | 11.12.2004 10:14 |
etykieta drugiej płyty call of duty | michalsza | Off topic | 1 | 12.03.2004 21:05 |
Jak skopiować Call of Duty??? | Croatan | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 3 | 27.01.2004 19:34 |
call of duty 2-gi cd | NEWYORKER | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 8 | 09.12.2003 23:47 |