Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.05.2005, 18:53   #1
Hexon
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.05.2005
Hexon w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Exclamation Duuuuży Problem z SafeDisc2.90 :[

witam wszystkich jestem nowy na tym topicu i mały problem z safedisc2.90
mam gre sacred (oryginał) na bardzo zniszczonych cd'kach (ale jeszcze jakos czyta je normalnie ;] ) i mam takie programy jak :
*Alcohol 120% v1.9.5(Build 2802) - Trial version
*A-Ray v2.0.2.3
*BlindWrite(nie wiem jaka wersja sciaga sie kiedy ja tu pisze )
*Nagrywarka : Lite-On LTR-40125S (bez update)
Ok chce zrobic kopie tej gry na cd'kach i za chiny nie moge sie pozbyc lub zlamac tego safedisc2.90 prosze was o dokładna pomoc jak i jakim programem to zrobić ;[
piszcie tez na email:stachu27@wp.pl
z gury dzieki za pomoc(mam nadzieje ze ktos to wogule przeczyta xD)
Hexon jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.05.2005, 19:44   #2
marekzi
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 03.09.2004
marekzi zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wszystkie informacje, jakich potrzebujesz są w "przyklejonych" - jest ich kilka. Zadaj sobie trochę trudu, przeczytaj wszystko, spróbuj (CdRw) i jeśli nadal będziesz miał kłopoty - pytaj i proś o pomoc.
Mamy kopiować Ci tu informacje z topiców przyklejonych?
Powodzenia i pozdrowienia.
marekzi jest offline  
Stary 24.05.2005, 20:18   #3
Hexon
Nowy na forum

Tak własnie to zrobiłem , zanim tu zaczełem prosic o pomoc przeczytałem wszystkie poradniki i użyłem programów (tak jak w opisie na innych topikach) i nie chce mi dalej działać a że 1 raz bawie sie w tego typu rzeczy (nie kopiowałem jeszcze oryginałow ) to morze popełniłem jakiś błąd (wiem ze to nowe zabezpieczenie i moze moja nagrywarka tego nie obsługuje albo potrzebuje jakiś innych programów , albo robie cos zle sam nie wiem :\
Hexon jest offline  
Stary 24.05.2005, 20:52   #4
Yetixxl
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 15.01.2004
Yetixxl zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Na temat tej gry było już kilka razy pisane na forum http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ghlight=sacred jak chcesz więcej użyj opcji szukaj.
Yetixxl jest offline  
Stary 25.05.2005, 10:56   #5
Hexon
Nowy na forum

dobra prubowałem juz wszystkich mnozliwych tu rzeczy i dalej nic (sprubuje jeszcze z tymi rodzynkami i słodzikiem ale proszę o wysłanie na email jakis linków z tymi "rodzynkami do tej gry ) z gury dzieki za pomoc
Hexon jest offline  
Stary 25.05.2005, 11:30   #6
Hexon
Nowy na forum

dzieki za post yetixxl duużo sie tam naczytałem i wiem juz (chyba ) jak za to sie zabrać Ok spadam pocwiczyć pozdro dla wszystkich
Hexon jest offline  
Stary 25.05.2005, 15:02   #7
Hexon
Nowy na forum

Dobra sie poddaje widac ze nie umiem tego zrobic robie wszystko co jest napisane na topicach i nic (nagrana kopia sacred pl cd 1 dziwnie w nagrywarce muliiii i bez konca zadnych odpowiedzi i tym podobnych reakcji Co robie zle ??) nie wiem sam moze ta nagrywarka nie obsluguje tych zabezpieczen no sam nie wiem ludzie pomuzcie (prosze tych o pomoc co nagrali ta gre i wiedza co z czym sie je :\)
Hexon jest offline  
Stary 25.05.2005, 16:33   #8
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Hexon
Dobra sie poddaje widac ze nie umiem tego zrobic robie wszystko co jest napisane na topicach i nic (nagrana kopia sacred pl cd 1 dziwnie w nagrywarce muliiii i bez konca zadnych odpowiedzi i tym podobnych reakcji Co robie zle ??) nie wiem sam moze ta nagrywarka nie obsluguje tych zabezpieczen no sam nie wiem ludzie pomuzcie (prosze tych o pomoc co nagrali ta gre i wiedza co z czym sie je :\)
Masz włączoną w alcoholu funkcję ukrywania nośnika ATIP i korekcję EFM ?
Stary 25.05.2005, 20:31   #9
Hexon
Nowy na forum

moze zabrzmi to smiesznie ale nie wiem gdzie to właczyc (moze wyslesz jakiegos screena na email lub tutaj na topicu zeby pokazac gdzie te opcje sie znajduja a obsłuzy wogule te opcje moja nagrywarka :\)
Hexon jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: