![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.05.2005
![]() |
![]()
witam wszystkich jestem nowy na tym topicu i mały problem z safedisc2.90
![]() mam gre sacred (oryginał) na bardzo zniszczonych cd'kach (ale jeszcze jakos czyta je normalnie ;] ) i mam takie programy jak : *Alcohol 120% v1.9.5(Build 2802) - Trial version *A-Ray v2.0.2.3 *BlindWrite(nie wiem jaka wersja sciaga sie kiedy ja tu pisze ![]() *Nagrywarka : Lite-On LTR-40125S (bez update) Ok chce zrobic kopie tej gry na cd'kach i za chiny nie moge sie pozbyc lub zlamac tego safedisc2.90 prosze was o dokładna pomoc jak i jakim programem to zrobić ;[ piszcie tez na email:stachu27@wp.pl z gury dzieki za pomoc(mam nadzieje ze ktos to wogule przeczyta xD) ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.09.2004
![]() |
Wszystkie informacje, jakich potrzebujesz są w "przyklejonych" - jest ich kilka. Zadaj sobie trochę trudu, przeczytaj wszystko, spróbuj (CdRw) i jeśli nadal będziesz miał kłopoty - pytaj i proś o pomoc.
Mamy kopiować Ci tu informacje z topiców przyklejonych? Powodzenia i pozdrowienia. |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Tak własnie to zrobiłem , zanim tu zaczełem prosic o pomoc przeczytałem wszystkie poradniki i użyłem programów (tak jak w opisie na innych topikach) i nie chce mi dalej działać a że 1 raz bawie sie w tego typu rzeczy (nie kopiowałem jeszcze oryginałow
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
Na temat tej gry było już kilka razy pisane na forum http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ghlight=sacred jak chcesz więcej użyj opcji szukaj.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
dobra prubowałem juz wszystkich mnozliwych tu rzeczy i dalej nic (sprubuje jeszcze z tymi rodzynkami i słodzikiem ale proszę o wysłanie na email jakis linków z tymi "rodzynkami do tej gry
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki za post yetixxl duużo sie tam naczytałem i wiem juz (chyba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Dobra sie poddaje widac ze nie umiem tego zrobic robie wszystko co jest napisane na topicach i nic (nagrana kopia sacred pl cd 1 dziwnie w nagrywarce muliiii i bez konca zadnych odpowiedzi i tym podobnych reakcji Co robie zle ??) nie wiem sam moze ta nagrywarka nie obsluguje tych zabezpieczen no sam nie wiem ludzie pomuzcie (prosze tych o pomoc co nagrali ta gre i wiedza co z czym sie je :\)
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
moze zabrzmi to smiesznie ale nie wiem gdzie to właczyc (moze wyslesz jakiegos screena na email lub tutaj na topicu zeby pokazac gdzie te opcje sie znajduja a obsłuzy wogule te opcje moja nagrywarka :\)
|
![]() |
![]() |
|
|