![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
no i wychodzi na to, że @maj3 miał dobry pomysł z tym format c: ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.01.2005
![]() |
Cytat:
![]() Wielki, wielkie dzięki za linkę. Y@nkeemu też oczywiście należy się wielkie chapeau bas. Odinstalowałem, zainstalowałem. Wszystko chodzi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() |
Cytat:
Rejestr czysty ,napedów brak, scsi wyczyszczone A TU DALEJ NIC moze macie jakies inne lekarstwo ? Kluzo
![]() |
#19 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() |
Niestety mam ten sam problem i pomimo wswzystkich rad wyżej dalej jest błąd 25002.
aLCOHOL NIE DAJE SIĘ ponownie zainstalowac. Wszystko już poczyściłem co było mozna rejestr,napedy,scsi Wszystko pogineło a alcohol dalej zgłasza bład 25002 !!!
#20 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Może jednak nie dość starannie poczyściłeś? Wielu pomogło, Tobie też powinno... 8 )
![]() |
#21 | |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.08.2005
![]() |
Widze,że nie jestem sama z tym problemem
![]() Sprawa wygląda tak, że instalując alcohola 120% automatycznie został zainstalowany też napęd wirtualny. Kiedy jakiś czas temu odinstalowałam alcohol zapomniałam o tym napędzie i on pozostał tyle, że teraz komputer go odczytuje jako napęd fizyczny i nie moge go odinstalować. Kiedy próbuje to zrobić to owszem sie odinstalowywuje ale po ponownym włączeniu komputera znowu jest Jak można go usunąć tak aby sie już nie pojawiał i dodam, że sposób z ponownym zainstalowaniem alcohola nie działa |
![]() |
![]() |
#24 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Nie pamietam juz nazw sterowników, bo z czasem sie zmieniały ale jeżeli masz tę wersję po której został Ci ten naped wirtualny, to zacznij instalację, wybierz tryb ekspercki i zapisz obie nazwy sterowników jakie tam są.
Potem odinstaluj napęd, znajdx i usun pliki nazwa_sterownika.sys i na koniec skorzystaj z jakiegoś programu do wyszukiwania w rejestrze- niech znajdzie wszystkie odniesienia do sterowników i je usunie. Możesz też pozukać nazw sterowników w rejestrze: HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\Devicemap\SCSI tam bedzie nazwa sterownika- bedzie oczywiście kilka ale nie chodzi o ATAPI ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Szukaj i czytaj... Recepta: usuń napęd wirtualny, wykasuj folder z Alcoholem, z rejestru usuń wpisy związane z alcoholem, starwind i napędy SCSI mające *vax* Jest to jednak upierdliwe w wydaniu ostatniego alcohola ale możliwe. W wielu przypadkach zamiast regedita bedzie używał regedit32 i dawał prawo dostępu. Obawiam się, że w przypadku mało doświadczonych userów prościej i szybciej jest wykonać format c:\ a wieć coś czego nigdy nie zalecam! 8 )
![]() |
#26 |
Stały bywalec ;)
![]() |
a jednak (chyba) sie udało !
Spróbowałam metody z odinstalowaniem sterownika, tylko zamiast go odinst. po prostu go wyłączyłam (tak na wszelki wypadek jakby coś poszło nie tak ![]() Jak ktoś jeszcze tego nie robił to niech spróbuje (chodzi o sterownik SCSI tylko w moim przypadku nie 'vax' tylko 'a') |
![]() |
![]() |
#27 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Wszelkie błedy raportowane przez Alcohol 120% i ich rozwiązania znajdują się tutaj...http://forum.alcohol-soft.com/index.php?showforum=96
#28 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.08.2005
![]() |
Ogólnie usunięcie wirutalnego dysku to żaden problem. Tak samo jak pozbycie się pozostałości po Alcoholu. A to co trzeba zrobić pod WinXP.
Usunięcie wirualnego dysku : 1. Start -> Ustawienia -> Panel Sterowania -> System 2. Sprzęt -> Menager Urządzeń 3. Rozwijasz Stacje Dysków CD-ROM/DVD 4. Klikasz prawym przyciskiem na AXV CD/DVD-ROM 5. Wybierasz opcję "Odinstaluj" ewentualnie "Wyłącz" Dysk wirtualny powinien od razu zniknąć. 1. Pobierz Advanced Uninstaller PRO (www.innovative-sol.com) 2. Zainstaluj Advanced Uninstaller PRO i uruchom go. 3. Z zakładki General Tool wybierz Uninstall Program 4. Zaznacz Alcohol 120% i naciśnij "Force Removal" 5. Po tym zabiegu na pewno nie będziesz miał problemów z ponownym zainstalowaniem programu. Jeśli moje rozwiązanie rzeczywiście Ci pomogło to nie obrażę się, jeśli zwiększysz mi reputacje. |
![]() |
![]() |
#29 | |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#30 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Moje huuura było przedwczesne
![]() Samo odinstalowanie sterownikow w menagerze urządzeń nić nie dało niestety. Po restarcie komputera instalowały sie same, ale Y@nkee_PL napisal co i gdzie usunac. http://forum.cdrinfo.pl/showthread...&highlight=usun Ten kolega zasługuje na dużą reputacje!!, i kufel piwa ![]() Dziękuje za uwage ![]() |
![]() |
![]() |
|
|