![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
Ja przynajmniej nie widziałem innej wersji (z kodem). Prawdopodobnie coś jest nie tak z polską łatką. Mimo, że jestem (a właściwie byłem) wielkim fanem WinOnCD to musiałem z niego zrezygnować z powodu różnorakich problemów z jego współpraca z WinXP. Jeżeli zależy Ci na szyfrowaniu płyt to spróbuj innych programów np. CryptCD lub SSS (Steganos Security Suite) Pozdrawiam |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 27.01.2004
![]() |
wie ktoś może czy za pomoca WinOn CD da się zabespieczyć np. jeden katalog na płycie a nie całą płytę. Jęśli ktoś wie to prośł bym o pomoc.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zaprenumerowany
Data rejestracji: 16.09.2003
![]() |
Cytat:
Możesz też usunąć plik autorun.inf i podłożyć własny, jeśli nie chcesz, by podczas wkładania płyty uruchamiał się od razu program z zabezpieczonym folderem.
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 27.01.2004
![]() |
ale co to mi da że zrobie obraz płyty apotem dożuce pozostałe pliki w ten sposób i tak bendę miał zabespieczoną całą płytkę a nie tylko jeden katalog
|
|
|
|
|
#5 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
ok ale co mam pobierac
mam win XP
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
#7 |
|
Zaprenumerowany
Data rejestracji: 16.09.2003
![]() |
A czy jest możliwość zmiany ikonki płyty? Chyba jedynym rozwiązaniem jest zapisanie projektu jako obrazu i wyedytowanie go w programie UltraISO?
I czy można ustawić autostart płyty? Żeby po podaniu hasła nie włączał się program z zawartością płyty tylko żeby odpalał się program podany w pliku autorun.inf . Ostatnio zmieniany przez KaPi : 29.01.2005 o godz. 23:03 |
|
|
|
|
#8 |
|
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
wszędzie szukałem WinOnCd 6 ale nie umiałem znaleść a na osiołku nie chciało mi sie czekać - producent daje linka ale niestety jest płatny
ale za to ja podaje linka za free (jak to sie mówi szukajcie a znajdziecie)-jest to wersja trila 30 dniowahttp://www.softlandmark.com/WinOnCDPowerDVDEdition.htm miłego testowania pozdro
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.05.2005
![]() |
ale czy działa to zabezpieczenie na innym kompie bez tego programu
(chodzi mi o to czy musi byc zainstalowany ten program na kompie zeby to chodziło ;\)
|
|
|
#10 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 14.05.2004
![]() |
Działa na każdym kompie.....
|
|
|