![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.08.2004
![]() |
kopia windows 2000
czy plyta z windowsem 2000 professional (wersja sprzedawana z nowymi komputerami) jest w jakis sposob zabezpieczona ? czy tez mozna ja bezproblomowo kopiowac (jesli tak to jakim programem, w jakim trybie najlepiej)
nie chce na darmo tracic czystego cd-r z gory dzieki |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Z tego co wiem to chyba żaden system MS nie był zabezpieczony, ale jeżeli chcesz to sprawdzić to zrób to np A-Ray scannerem, lub jakimś innym programem tego typu, a jak to przegrać - chyba najlepiej zrzucić CD do pliku ISO i wypalić to alcoholem, lub nerem w trybie DAO
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gallus ma racje - nie jest w zaden sposob plyta zabezpieczona, wystarczy zwykle kopiowanie w trybie dao przez plik obrazu
|
![]() |
![]() |
#4 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
A teraz się tak zastanawiam czemu w sumie MS nie zabezpiecza swoich systemów na CD tylko przez jakieś aktywacje i numery seryjne....?? czyżby to uniemozliwiało normalna instalacje....
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a co im da zabezpieczenie? kupe siana wywala na to a nic nie zyskaja
![]() pozatym piractwo jest dla nich najlepsza reklama - bill jak byl w polsce niedawno to sam to przyznal w wywiadzie dla jednej z gazet komputerowych (chyba pcwk, na pewnoe czytalem ten wywiad w necie) |
![]() |
![]() |
#6 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Bill wie ze ja i tak nie kupie oryginala i wie tez ze takich jak ja jest hm... mnostwo, a w tym calym skupisku ludzi sa tacy co wiedza co zrobic jak im zycie utrudniaja spece z MS. A tego windowsa opiuj ta jak napisal nimal i Gall kazdym progsem. Oby tylko Dao i z subkanalem.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Moje gratulacje: płytki CDR są po złotówce najtańsze, jak nie taniej, i żal Ci płyty za złotówkę na zrobienie pirata? MEGA LOL ...
![]()
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
... albo truć innym na Forum
![]() ![]()
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
nie ma to jak dobrze zainwestowane pieniadze w dobrego pirata (samemu nagranego oczywiscie)
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
|
|