![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Sprawdźcie czy po uaktualnieniu bazy danych nagrywarek dla Alcohola ,sytuacja się nie zmieni. nie mam jeszcze spawarki DVD ale mnie też interesuje ten problem.
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.09.2003
![]() |
A mozes zmi podac jakis link skad moge zassac uaktualnienia bazy nagrywarek pod Alcohole 120% ??
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Jest na stronie głównej CDRInfo.
Pozdrowienia. |
|
|
|
|
#4 |
|
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
A-Ray Scanner miał do wybory profile ale musisz poszukać werji 1.0 bo on posiadała w sobie profilera, w tym do BlindWrite 5 a werji 2.0 został on wycięty z programu
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.12.2003
![]() |
@wolf
Starsze wersje A-Ray mialy profilera ^_^ ale logicznie rzecz biorac, to chyba nie beda rozpoznawaly nowych zabezpieczen typu safedisc3 itp. BW5Tweaker ma opcje ale ktore wybrac do ktorego zabezpieczenia. Probowalem zrobic kopie Medal Of Honor Pacific Assault. BW5Tweaker zostawilem tak jak byl, uruchomilem BW i przy koncu kopiowania na dysk pc sie zawieszal-reset. Kopie zrobilem Nero w/g opisu zamieszczonego w innym poscie o MOH PA. "Cukierka" z gcw nie udalo mi sie sciagnac bo wszystkie serwery dziwnym zbiegiem okolicznosci nie dzialaly lub pokazywaly reklamy komorek. Na innej stronie znalazlem chyba oficjalnego "moh_pacific_assault_patch" i cukierka, ktory jednak tez nie chodzi, brakowalo bibilioteki granny2.dll. Znalazlem, wrzucilem do systemu, to melduje, ze w granny2.dll nie moze znalezc "_GrannyTransformFile@20". Fajnie,myslalem, ze pogram bo orginal musze dzis rano oddac a tu kicha. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Poczatkujący
Data rejestracji: 23.08.2003
![]() |
Siemka
Ja proboje wypalic LOTR:BFTME z obrazu *.iso Nie wiem czym to wypalic. Wypalalem Clonem i Alcoholem i nic wiesza sie podczas instalacji :/ W pliku NFO przeczytalem ze zabezpieczona ta Gre SD4... ale chyba jeszcze czegos takiego nie ma. Nawet nie wiem czy moja nagrywarka daje rade SD3. A mam: Line ON DVDRW LDW-851S |
|
|
![]() |
|
|