![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Calibra is the best!!!
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
Juz se poradziłem i bez zadnej instalacji Patcha 1.2. Po prostu zle napisaliście w opisie. Po otwarciu tego drugiego okienka w starfuck'u gdzie pokazujesz mu mini image gry i plik exe i potem robisz skrót na pulpicie czy gdzie tam chcesz to nie trzeba zamykać tego okienka tylko uruchomić gre z tego skrótu. jak uruchomisz gre i skończysz grac to wtedy dopiero zamknij to okienko i cały program starfuck. Musisz to zrobić tylko raz potem juz nie trzeba. U mnie zadziałało. Potem już nie odpalasz za każdym razem starfucka tylko ten skrót co zrobiłeś sam. Mam polską wersje na 5cd.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.03.2005
![]() |
[QUOTE=Jerry from hell]Juz se poradziłem i bez zadnej instalacji Patcha 1.2. Po prostu zle napisaliście w opisie. Po otwarciu tego drugiego okienka w starfuck'u gdzie pokazujesz mu mini image gry i plik exe i potem robisz skrót na pulpicie czy gdzie tam chcesz to nie trzeba zamykać tego okienka tylko uruchomić gre z tego skrótu. jak uruchomisz gre i skończysz grac to wtedy dopiero zamknij to okienko i cały program starfuck. Musisz to zrobić tylko raz potem juz nie trzeba. U mnie zadziałało. Potem już nie odpalasz za każdym razem starfucka tylko ten skrót co zrobiłeś sam. Mam polską wersje na 5cd.[/
Czesc. sluchaj zrobilem tak jak napisałes ale gdy robie: exe tam gdzie mam exe image(rozumiem ze tam gdzie rozpakowałem a nie ten zamontaowany w wirtualu bo tego nie widzi przy wtyszukiwaniu) a gdy daje creata link i podje mu gdzie ma go utworzyc to po wcisnieciiu na owy skrot wyrzuca:ze Race Driver(tzn nazwa katalogu gdzi mam zinstalowna gre)jest nie dostepna!!! pomóz mi jak mozesz bo identyczny problem z mini image mam przy street racing syndicate.moj obraz Mds ma tak jak twoj czyli 27.7 |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.07.2005
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja polecam przesiasc sie na SFN (StarForce Nightmare). StarFuck jest przestarzaly, zawiera bledy, obsluguje nie wszystkie wersje SF i przez wiele nowych gier jest blacklistowany!
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Bywalec
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
Cytat:
@Jerry from hell Toce uruchomiłem, lecz mam kłopot, podczas wchodzenia do opcji dźwięku gra mi się wyłącza.... a ponadto mam jeszcze jedną niespodziankę, jade ten pierwszy wyścig i potem (jak już przejadę go) mam "okno" z wyborem sterowania, opcjami dźwięku itp (pewnie wiesz o czym mówię) daję akceptuj i nic się nie dzieje- znikają mi napisy z wyborem opcji i jest tylko ten filmik w tle a jak ruszam kursorami, to słychać jakby coś się działo.... |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Get a Mac!
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Bywalec
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.03.2005
![]() |
Mam problem z toca race driver 2 nie może znaleźć pliku exe<<PROSZE O POMOC
|
![]() |
![]() |
#10 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.01.2005
![]() |
Ja mam wersję zrobioną w alkoholu i mam mini image germany i euro i mi nie chce zadiałać. może ktoś wie o co k...chodzi. FUCK OFF STARFORCE
![]() Ostatnio zmieniany przez DjSn@kE : 18.03.2005 o godz. 11:00 |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.04.2003
![]() |
jaki dokładnie mini-image ma być użyty do polskiej wersji Toca 2?
musi być użyty Alcohol? ![]() (jest gdzieś "krok po kroku" jak uruchomić Toca 2 PL wersja DVD?) Ostatnio zmieniany przez mosciu22 : 19.03.2005 o godz. 13:02 |
![]() |
![]() |
#12 |
Get a Mac!
Niech mesgnie do mnie na PRV ktos z serwerem - wysle mu na mail odpowiedni Mini Image do wersji PL i niech on udostepni go publicznie, bo ja niestety serwera nie posiadam... A co do monotowania Mini Image - ja robie to w DAEMON'ie, Alcohola nie uzywam w ogole jak owirtualnego napedu, tak wiec oswiadczam - DAMEON Tools wystarczy w zupelnosci!
|
![]() |
![]() |
#13 |
Calibra is the best!!!
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
@miku a po co Ci jakiś patch? Podobny problem miałem z wersja angielską na 5cd. POtem zakupiłem w hipermarkecie emule wersje dvd i to samo.Po pierwszym wyścigu koniec i nic nie dalo sie robić. Popostu zwiech. Dopiero jak "kupiłem" wersje 5cd PL problem zniknął. Podobno cos jest nie tak z miniimage. JA mam takie *mdf ma 68,9kb a *mds ma 27.7kb. Przedtem miałem rozne inne nawet po 300kb i u mnie nie działało.
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.04.2003
![]() |
Potwierdzam. W moim przypadku problemem był niewłaściwy mini-image. Po użyciu tego, o którym wspomina Jerry from hell problemów z grą już nie było.
Przy okazji chciałem podziękować za pomoc i poświęcony czas - ![]() |
![]() |
![]() |
|
|