![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Obca Forma Życia
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
SafeDisc 2 i 2.8 Pomocy!!!!!
Witam mam mały problem próbuję ostatnio zrobić kopię płyt do nawigacji zabezpieczonej SafeDisc 2 i 2.8 i wszystko się sypie. To znaczy kopie są bee ***61514;)). Wcześniej bez żadnego problemu robiłem kopię tych płyt. W małym skrócie napiszę, co robiłem i na czym to robiłem żeby uprzedzić zbędne pytania.
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Zmień bios w SOHW 832s na VSOE i użyj najnowszego Clone CD. Powinno się udać. Mnie się udało zrobić kopię bezpieczeństwa "Medal of Honor Breaktrought" - SD 2.9. Alcohol za każdym razem robił nie działającą kopię. Dopiero Clone CD pomógł. W ostateczności spróbuj odczyt zrobić Alcoholem, a nagrać Clone CD.
Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
#3 |
Obca Forma Życia
![]() |
Clona mam najnowszego a wypalam na Lite-on LTR-52327S ( QS58) Robiłem odczyt alkoholem a nagrywanie Clonem i lipa i co dalej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
Ja płyty do navi DX-owe nagrywam alcoholem 1.9.2 1705 na profilu safedisc 2/3 zapis z włączoną korekcją EFM.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Obca Forma Życia
![]() |
I ja je też tak nagrywałem do czasu
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Sprawdzasz w tej samej navi co poprzednio?Bo niektóre navi nie działają na verbatimach.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Obca Forma Życia
![]() |
Mam jeszcze wczesniejsze kopie na Verbatimach i działają na tej navi ( sprawdzam na kilku na Commandzie, na Blaupunkcie DX-R70 na MFD i lipa. Za to płytki do Beckera wypalają się normalnie tylko ze tam siedzi inne zabezpieczenie.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Wyjadacz ;)
![]() |
to może nagrywarka wysiada?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Obca Forma Życia
![]() |
Nic z tego kolega ma tak samą porzyczyłem i lipa
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Obca Forma Życia
![]() |
No ładnie a gdzie się podziały tęgie głowy z forum
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Te same mapy?To znaczy było już tu na forum ktoś prawidłowo kopiował polskę dx a niemcy i jeżeli dobrze pamiętam alpy 2004/5 nie dał rady a niby te same zabezpieczenie
. |
![]() |
![]() |
#12 |
Obca Forma Życia
![]() |
Ajak kopiowałem Alpy, są zabezpieczone SafeDisc 2.9 a Polska SafeDisc2 Dla tego Alpy komuś nie poszły
|
![]() |
![]() |
#13 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Ja mam polskę,niemcy,alpy i główne drogi europy 04/5 wszystko idzie na SD 2/3,a nie robiłeś w kompie jakichś modyfikacji?
|
![]() |
![]() |
#14 |
Obca Forma Życia
![]() |
Był lekko podkręcany, ale jak go formatowałem to wróciłem do ustawień fabrycznych i nic . Jutro jak dam rade to z nim powalczę w ostateczności za to, co mi robi mogę mu zrobić kąpiel; w wannie z pianką.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
a czy po zrobieniu obrazu podmątowałeś go pod wirtulny napęd ? może masz zainstalowane oprogramowanie bloklistowane przez SD2.9 ? czy zaznaczyłeś w alcoholu lub ClneCD ukrycie nosnika CDR ?
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
![]() |
![]() |
|
|