![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Bywalec
Data rejestracji: 16.07.2004
![]() |
![]()
ja p******* OK !!!
![]() ![]() ![]() dzieki juz wszystko czaje ,ale ze mnie c**** dziekuje za pomoc, wyrozumialosc, cierpliwosc ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam za***ista stronka ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
MasterRed masz szczescie ze Bozia obdazyla mnie anielska cierpliwoscia
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Bywalec
![]() |
![]() ![]() mam tylko jedno pytanko skad wiedziec mam ze dana gra ma cukierka ![]() bo jak przegralem w nero (Settlers 4) to musze miec krakersa (wyjatkowo slony) ![]() czy sie je jakos robi ![]() ![]() juz nie mam sil ![]() ![]() PS caluski dla twojej aguski :cool: Ostatnio zmieniany przez MasterRed : 20.07.2004 o godz. 02:22 |
![]() |
![]() |
#19 |
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Master
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Bywalec
![]() |
Dzieki ze masz anielskiiiiiiiiiiii spokoj ,ale wiesz mam nagryware 3 tydnie i nie jestem w tym genialny , dlatego sie pytam ,wiem ze jak przegrywam nieoryginala to cukierek jest tam kaj powinien byc ,ale ja zgrywam oryginaly, wiec cuki musze sam wsadzic.
Ostatnie pytanko (chyba <piwko>) czy sa jakies specjalne stronki z tymi cuksami ,czy mozna to sciagnac z pierwszej lepszej stronki z netu ,jesli tak to skad mam wiedziec czy jesli na jednej nie ma a na drugiej moze byc ;-) |
![]() |
![]() |
#21 |
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Bywalec
![]() |
bardzo ci dziekuje
PS usciskaj agusie ;-) |
![]() |
![]() |
#23 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.07.2004
![]() |
![]()
witam
moj poprzednik zadawal interesujace pytanka a ty odpowiadalej mu bardzo prosto (jak dla nas amatorow wypanania) dobrze to juz bylo nie musze sie pytac ![]() mam tylko jeszcze takie problemy : h*t*t*p://spacetarget.com/games/pc_stronghold_crusader.shtml -co mam sciagnac z tej stronki ?? jak mam rozpoznac cukierka ?? i wreszczie ja mam polska wersje tej gierki , a tam jest eng czy moj krakers bedzie pasowal ?? jak zrobic obraz ISO w nero !!! prosze o szybka i prosta ![]() ![]()
#24 |
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Witam.
Pytanie nr. 2. 1. Odpalasz nero burning rom. 2. Zamykasz onko te w ktorym wybierasz czy to ma byc dysk z danymi, audio, vcd itd. 3. Na pasku wybierasz Dodatki -> Zapis sciezek 4. Wybierasz naped w ktorym masz plyte. 5. Na dole wybierasz Format zapisu pliku i zmnieniasz z nrg na iso. 6. Okreslasz miejsce zapisu i wybierasz Reczna metode tworzenia nazwy pliku. 7. I to wszystko. Mozesz jeszcze wybrac Opcje i zmienic predkosc odczytu. A tamtych nie zaznaczaj np. Korekcja Jitter A co do pytania nr. 1 to .... tu sie nie udziela takich porad ale powim ci tylko ze cukierek ma inna pojemnosc niz oryginal, cukier do wersji ang nie pasuje do polskiej (ale niejestem pewien). Powinno ci starczyc. |
![]() |
![]() |
#25 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
siemka
zainstalowalem IL2S bez cukierka i gram czyli niektore gry nie potrzebuja go ? po czym to poznac ? a moze jak plytka nie ma zabezpieczen to nie potrzeba krakersa ? ![]()
Odpowiedzi niezgodne z regulaminem forum ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Red_19 : 21.07.2004 o godz. 15:34 |
![]() |
![]() |
#26 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po pierwsze Cokierek jest to aplikacja z których usunięto zabezpieczenie np. SafeDisc. SecuROM, Tages.
Cytat:
( no prawie ) i posiada sygnature cyfrową którą ma orginał z którego robiono kopie. Albo jeżeli masz orginał.
![]() |
#27 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#28 |
Nowy na forum
![]() |
sorry ale przelecialem scannerem i nie wykryl ŻADNYCH zabezpieczen !
aha to nie jest 1 tylko 2 sturmovika i jesli trzeba wlozyc krakowiaka to na ktora plytke najlepiej ,czy to jest obojetne ? PS zalatwilem sobie jeszcze old republic i colin 4 i jest pare plikow z kraksem ktory wybrac ? juz podawalem http z gry twierdza skad mam wiedziec jak plik sciagnac i wsadzic ![]() ![]() @ndy no wlasnie tylko, ze ta plytka nie miala zabezpieczen i nie trzeba cuksa gram normalnie
Odpowiedzi niezgodne z regulaminem forum ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Red_19 : 21.07.2004 o godz. 16:27 |
![]() |
![]() |
|
|