![]() |
A tak jakoś może się kiedyś przydać :P. Ale zastanawiam się też nad kupnem SL. Powiedz mi czy mogę sobie nim zabezpieczyć instalator na cd który wypakowuje dane z archiw nie bedących w tym instalatorze?
|
Cytat:
Chodzi ci o instaltor insatllshield??? Jeśli tak to można ale wersje 32bitowe. |
Nie. To jest mój własny instalator kożystający z archiwum rar'a3.0. Apropo rar'a 3.0 wiesz jak obsłużyć archiwum z zahasłowanymi nazwami plików? Jak narazie wiem jak rozpakować zahasłowane archiwum bez szyfracji nazw
|
Cytat:
|
SAFELOCK iz gutt, WE WILL PAY FOR IT or WORK ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
chyba że bym ci dał dll i api do niego to bys sobie sam wszył to. |
Ok, to daj na maila. Pobawie się tym i moze coś wyjdzie chociaż wiesz jak to jest być początkującym. Ty nim kiedyś też byłeś. Szkoda ze nie zaczołem programować wcześniej :(
|
Cytat:
***** jest niepotrzebny :) Jest juz serial do najnowszej wersji. Pozdro... |
Legeda o SafeLock :]
Przeczytalem wszystkie posty na temat SafeLocka
i tego, ze zabezpieczone nim plytki sa "niekopiowalne", wiec tym samym zabezpieczony prog nie chodzi bez oryginalnej cd... No fakt moze i plytki zabezpieczone SafeLockiem sa "niekopiowalne" dla przecietnego uzytkownika (np. dla mnie) a moze nawet dla wiekszosci, tylko, ze po co "probowac wejsc przez zamkniete drzwi kiedy obok jest otwarte okno" :] Do posta dolaczam archiwum z plikami zabezpieczonymi SafeLockiem (wersja 0.00.17b oraz 0.00.19), loaderem do kazdej wersji zabezpieczonego pliku, odbezpieczonym plikiem oraz orginalnym (przed zabezpieczeniem)... Zeby owe zabezpieczone programy dzialaly potrzebujecie pliku "safelock.dll" z odpowiedniej wersji programu SafeLock oraz windowsa 98 (na xp/2k/nt nie dziala na pewno, na 95/(ME?) powinno dzialac ale nie sprawdzalem). (safelock.dll tworzony jest w momecie zabezpieczania pliku exe matoda skryptowania, nalezy go przegrac (odpowiednia wersje) do katalogow w dolaczonym archiwum) Archiwum dolaczone do tego posta nie zawiera zadnych czesci programu SafeLock napisanych przez autora programu, tym samym w zaden sposob nie lamie warunkow licencji ww. programu. Loadery dzialaja TYLKO z zabezpieczonymi plikami dolaczonymi do archiwum. (no chyba, ze ktos przechsci swoj plik na "safelocked.exe" to powinno tez zadzialac) NIE SLOZĄ ONE DO NIELEGALNEGO UZYWANIA SAMEGO PROGRAMU SAFELOCK I NIE BEDA Z NIM DZIALAC! (tym samym post ten nie narusza postanowien z § -8- Regulamiu korzystania z Forum oraz Grup Dyskusyjnych (NEWS) w serwisie CDRinfo.pl) ok, mam nadzieje ze moj pierwszy post zainteresuje kogos i rowniez mam nadzieje, ze nie bedzie to admin z niewyjasnionego powodu usuwajacy moje konto :) Musiałem usunąć załącznik ponieważ znalazłem w nim wirusa, w 2 plikach :(. Pozdrawiam ThanatoS |
Hmmm
No to czekamy na zdanie Koliego |
Wszystko było by ok, tylko ten załącznik. Miał wirusa, więc usunąłem. Wszystkie załączniki z wirusami będą usuwane.
|
Zapewniem, ze wirusow nie roznosze a zalacznik byl czysty, zreszta mam nadzieje, ze to siewyjasni w najblizszym czasie...
jesli ktos ma jakies watpliwosci to w tym zalaczniku nie ma plikow wykonywalnych a jadynie kody zrodlowe loaderow... |
Ilość załączników: 1
kody zrodlowe loaderow
|
Ilość załączników: 1
mks vir widzial pliki odbezpieczone (z nieprawidlowa struktora) jako wisusa :)
to archirum zawiera to samo oprocz tych plikow... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:21. |