![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#121 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#122 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#123 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.10.2004
![]() |
***** do sims 2 w którym diała budowanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() |
Aaa, simsy dwa, nie mogą budować ale za to kupować...
I dzięki temu da się grać!!! Chociaż że nieobecność trybu budowania przeszkadza jednak nia aż tak. W jedynce to by było normalnie *********** (cenzura zamierzona) ale w dwójce jest wieeele domostw które można wykorzystać... Ale lekarstewko rzeczywiście by się przydało... A jak tu nie można gadać o takich rzeczach no to niech ktoś wreście założy własne forum i tam przejść!!! Dobra, a chociaż ktoś ma "sposób" na obrazek mini-iso bo mi nie działa, po uruchomieniu gry z oryginalnego pliku pojawia się logo, tak minutkę, a potem prosi o włażenie oryginalnej płyty... Emuluje ten obrazek w Daemonie i próbowałem wszystkich możliwych kompinacji emulacji, próbowałem tak samo wcześniej w Alocoholu ale wtedy pojawiało się że znalazło emulatorek... A nie chce mi się ściągać z neta aż 600 mega na pełny obrazek. Może ktoś mi pomóc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Informacje o crackach ...zamieszkaj na innym Forum ![]() Oczywiście od jutra tymczasowy banned ![]()
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 16.10.2004 o godz. 21:17 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 13.12.2003
![]() |
Witam
Też walczyłem z Sims 2 i bez żadnych cukierków ruszyło przy pomocy mini-iso wystarczy tylko ustawić emulacje zabezpieczeń w tych programach w Alcoholu opcje dodatkowe lub w Daemonie też coś dodatkowo nie pamiętam co ![]() ![]() Pozdrowienia z MON-u PS. Jak fajnie mieć w wojsku stałe łącze ![]()
![]() |
#127 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.08.2004
![]() |
kazikrycho jeżeli byś mi mógł wysłać te cracki to byłbym wdzięczny mail to>>sakosowano by Maciej>> z góry dziękuje i pozdrawiam
Ostatnio zmieniany przez Maciej : 18.10.2004 o godz. 15:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
Ps.Prośby o cracki tylko na priv! ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.10.2004
![]() |
Ja chcialbym zebys mi wyslal na maila z gory dzieki
Ostatnio zmieniany przez shabraton : 24.10.2004 o godz. 17:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez gallus : 24.10.2004 o godz. 16:52 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gallus, nie rob nam z Macieja znowu takiej Milicji Obywatelskiej... On po prostu sumiennie wypelnia swoje obowiazki. Poza tym nie od dzis wiadomo ze jezeli forum ma regulamin to sie go czyta i przestrzega, wiec go nie bron ;-D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Maciej to swój chłop i nie denerwujcie go!
To forum to nie burdel a po cracki na www.wykaz.prv.pl Powodzenia 8 )
![]() |
#133 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.10.2004
![]() |
wiadomość do kazikrycho
(ciach) Co do reszty tematu chciałbym złożyć protest przeciwko polityce niektórych firm. Przykład działania mamy tutaj - aby coś zadziałało trzeba coś innego usunąć. W którymś z ostatnich Chipów był artykuł jak trzeba było co 5 dni pobierac licencje na płytę DVD z filmem - oryginalną i jak najbardziej legalnie kupioną. ------------------- Dziękuję :cool: Ostatnio zmieniany przez VLuka : 14.11.2004 o godz. 10:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.04.2003
![]() |
Ludzie! Próbowałem już chyba wszystkiego z porad tutaj zamieszczonych,i o skopiowaniu cd1 nawet nie mogę pomażyć. Mam nagrywarkę LG8016B. i mimo wielu prób na różnych nośnikach cd (używałem ClonaCd5042,nowego Alcohola i GameJacka),i jedyne co mi się udało to zrobić obraz GameJackiem (bez żadnych problemów) i załadować go do Daemona i chodzi bez problemów bez włączonej emulacji SafeDisca.I pozostaje tylko przy pomoce Overburningu w Nero go przepalić na cd 800Mb. i po kłopocie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.11.2004
![]() |
a co na to najnowszy cloneCd pisza ze obsluguje S3
|
![]() |
![]() |