![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#211 | |
Horror Fan
Data rejestracji: 27.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() z tego co sam pamietam to trzeba odlaczyc napedy, wypalic plytke ... wiecej niepamietam :/
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#212 | |
Obserwator
Data rejestracji: 02.06.2005
![]() |
Cytat:
Chyba juz otrzymales odpowiedz !!! " Cytat: Napisany przez STARFORCEISSHIT Mam naped na Usb walsciwie przejscowke chce zagrac w gre kozacy 2 i SCCT . Co mam poczac ? " " Odłaczyć napędy IDE (SFnightnare), zainstalować DT lub A120% i właczyć emulację RMPS i ukrywanie ATIP i spróbowac uruchomić. Jeżeli się nie uda to usunąć napędy wirtualne i blokadę regionalną z napędu DVD " |
|
![]() |
![]() |
#213 |
Bywalec
Data rejestracji: 22.05.2005
![]() |
Dzieki i sorry za problem
skoro taki oto spoob dziala to chyba mozemy powiedziec zeSF jest zlamany , czy moze czegos nei zrozumialem?
|
![]() |
![]() |
#214 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie, nie mozemy... To jest tak jakbys slodzil herbate burakiem cukrowym, a przeciez chodzi o to, by moc siegnac po kostke cukru. Poki nie bedzie dzialajacego "patcha" nie mozna mowic o jego zlamaniu...
|
![]() |
![]() |
#215 |
Horror Fan
@STARFORCEISSHIT, daj cynk jak odpalisz SCCT
#216 |
Bywalec
Data rejestracji: 22.05.2005
![]() |
troszke mnie nie bylo ;P
![]() ![]() nei probowalem narazioe z innymi grami ;P PS. a propo jakich zespolow sluchasz?^^ ja : Iron Maiden , Black Sabbath , Guns N Roses , Nightwish etc ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Horror Fan
Cytat:
co do kapel to slucham ciezszych ![]() ![]()
![]() |
#218 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.09.2005
![]() |
nawet
najnowszy starforce jest do złamania przez dobrego programistę oczywiście nie c++ ale asemblera gdzie uzuskujemy pełną kontrolę nad maszyną a kwestie jakiegoś kodowania danych najlepszych kluczy to tak naprawdę ściema gdyż komputer ich nierozmuie i je odkodowuje wtedy należało by wykonać zrzut pamięci
|
![]() |
![]() |
#219 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.11.2004
![]() |
Ostatnio w moje ręce wpadła europejska wersja Silent Huntera III (v1.0) jak wiadomo zabezpieczona StarForce'm v.3.4.71.19. Wraz z nią dostałem stosownego jak mi się wydaje cukiereczka. Gra się uruchamia (bez tego sprawdzania), już mają załadować się opcje (pasek loadingu dochodzi prawie do końca) i wyskakuje mi błąd w stylu: pamięć nie może być read i tu jakiś adres FFcośtam. I teraz mam pytanie, może ktoś będzie potrafił odpowiedzieć:
czy ten błąd "wyskakuje" przez starforce'a czy ja mam coś nie tak (w systemie\sterownikach\inne). Próbowałem także spatchować grę do ver 1.2 (udało się) potem cukiereczek dla tej wersji, alu przy takiej próbie odpalenia wyskakuje znane wszystkim zabezpieczenie płyty... Co robić? Dodam, że nie mam napędu na usb, a na przejściówkę chwilowo nie mam pieniędzy. Jeśli ktoś sobie poradził z uruchomieniem SH III, ma jakiegoś działającego cukierka, czy inne rady, byłbym wdzięczny za pomoc. Podam jeszcze mój konfig, może to coś pomoże: Athlon Xp 2600 512 MB DDR 400 Mhz GeForce 5900XT 128 MB Win XP Professional + SP2 Pozdrawiam vanyel Ostatnio zmieniany przez Vanyel : 13.09.2005 o godz. 10:39 |
![]() |
![]() |
#220 | |
cracker
Data rejestracji: 22.06.2005
![]() |
Cytat:
pozdrawiam Deus
![]() |
#221 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.09.2005
![]() |
c to wogóle nie znam
asembler cieńutko ale pomysły się przydadzą apropos to jak było by możliwe to mógłbyś napisać jakis program który wykonał by część pracy za ciebie albo poszukać jakiś programów, nie wiem.
|
![]() |
![]() |
#222 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.09.2005
![]() |
Witam jako nowy user
![]() Mam następujące pytanie. Jestem w posiadaniu adaptera USB>IDE. Czy można użyć takiego adaptera w połączeniu z nagrywarką aby oszukać Starforce'a trikiem z nagrywarką na usb? Szukałem podobnego tematu jednak nic nie znalazłem:[. Z góry dziękuję za odpowiedź. |
![]() |
![]() |
#223 | |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chyba cos zaczelo sie dziac...
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#224 |
cracker
Data rejestracji: 22.06.2005
![]() |
gdyby to była prawda - oznaczałoby to przełom... tylko, że już kilka razy widziałem podobne informacje...
#225 | |
Horror Fan
Cytat:
![]() co do trackmanii, mirror wypuscili clon tej gierki ktory podobno dziala. niestety dowalili taki obraz ze nie moge go zgrac bez spawarki dvd. @Deus jesli mozna CI jakos pomoc do wal.
![]() |
|
|