![]() |
Ilość załączników: 3
O to chodzi ze Starforce nightmare mi dziala wszystko pieknie mozna odlaczyc ( no oprocz wirtuali z winondvd i deamona ale je mozna wylaczyc w men. urzadzen w kontrolerze scsi)
"W systemach opartych na linii 9x w menedzerze urzadzen w ogole nie istniala opcja wylaczenia napedu optycznego" Jak chcesz to zobacz sobie opcje d347prt (u ciebie moze byc inna literka) scsi Controller w menadzerze jak ja wylaczysz wszystkie napedy optyczne i dyski scsci zostana natychmiastowo odlaczone. Ale wracajac do tematu gra nie chce dzialac chociaz widac jest tylko jeden wirtualny naped z mini imagem ToCa race II. Potrzebny jest ten skrot ktory generuje Starfuck ale oczywiscie nie moge tego programu odpalic. Nie wiecie moze czy jest wersja jakiegos podobnego programiku na win 98? |
no a jakim programem sprawdzać zabezpieczenie?
|
mam pytanko, co zrobic gdy juz zrobilem wszystko co bylo do zrobienia, mam patcha, starfucka chyba juz przekombinowalem, probowalem 3 mini imagi i dalej nic. nie mam juz sily... pomozcie!!!
|
oczywiscie chodzi o toce 2 race driver....
|
czy ktos mi pomoze...
|
help!!!!!!!!
|
poszukaj słodzika :D i nie patrz na zabezpieczenia
|
Cytat:
a cos blizej??? |
być może masz polską wersję gry a mini image masz do wersji angielskiej
mam ten sam problem i nigdzie nie moge znaleźć mini image do polskiej wersji jak ktoś ma to niech napisze będę bardzo wdzięczny |
Juz nie mam sily, probowalem juz mini image"i wszystkie jakie znalazlem na necie i dalej to samo - nie znaleziono plyty
|
http://www.megagames.com/cracks/html/c912800_0.htm tu masz link, znajdziesz tam dokładne cukierki :D so każdej wersji, a jak montujesz obraz w daemonie to włącz wszystkie opcje emulacji!. Powodzenia!
|
po wejściu na tę stronę tam gdzie niby ma być ten cukiereczek widze to: no ***** entries for this game yet
|
http://members.lycos.co.uk/skopke/scree.jpg
mi tak stronka wygląda |
a skąd można ściągnąć tego starfucka??? mam grę TRACK MANIA i chciałbym zrobić działającą kopię, a ona jest zabezpieczona właśnie star force 3
|
nie zrobisz sprawnej kopi gry gdy ma zabezpieczenie StarForce jestes bez szans to tak jak ostatnia z gra Cossacks II ktora ma wlasnie to zabezpieczenie i nikt do dzisiaj nie wykonal sprawnej kopi gry a zadnego sprawnego "cukierka" rowniez niema.
Jedyne wyjscie to naped USB. pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:22. |