![]() |
Czy ktos widzial na oczy ten program? Bo ja podejrzewam ze to kolejny fake-montaz...
|
Cytat:
Gdzie są złamani ja się męczę i nic nie widzę PROSZĘ podaj metodę. Pozdrawiam |
sacred podziemia maja 3.4.77.00 ?
macie jakies pomysly na to ??? okienko sf pyta sie o serial w dodatku :( |
Ludzie widze ze chyba nie zobaczyliscie mojego posta . Czy mzoe mi ktos wujasnic co mam zrobic jesli che zagrac np w SC:CT kozkow2 7 sins itd . Jesli posiadam naped na usb.
|
NEWS
Qrde zdaje sie ze z HoMM V też będzie problem z kopią bezpieczeństwa.... chyba ze DT4 będzie "lekiem na całe zło". Pozdrawiam |
a jakby tak zripowac gre? www.osloskop.net jest tam 7sins rip . myslicie ze ripowanie cos daje? jesli nie macie pojecia trzbe bedzie sciaganc i sier przekonac :]
|
Cytat:
|
Cz Y Moze Mi Ktos Pomoc?:/
|
Pomocy !!!!!!!
Jak odłączyc napędy fizyczne aby został tylko napęd wirtualny. Nie mogę ominąć
zabezpieczeń trackmani sunsrise . Pomocy !!!! dzięki :smutny: :smutny: |
mam pewien problem:)
wiem ze to chyba nie zabezpieczenie starforce, ale wie ktos jak ominac zabezpieczenie w grze driv3r ? mam odegrane z oryginału i wsadzam plytke do napedu i wlasnie jest problem:( probowalem z emulatora lecz wie o emulatorze cd, jest to wersja 5cd czy wie ktos jak ominac te zabezpieczenie, czy zrobil ktos "ciasteczko" albo cracka? prosze o odpowiedź:)
|
Cytat:
tak wiem ale nie do ostatniej versji mam na mysli 2.24 do tej nie ma nigdzie :( |
Zrobił ktoś kopię płytki audio Eve Mendes?? Jest zabezpieczone tym ustrojstwem.
|
jesli chodzi o Ive Mendes, to ja robilem ale nie PeCeTeM;-) tylko oryginał do CDka sprzężonego z nagrywarką audio "po cyfrze". Pędkość x1 (przy okazji można posłuchać heheehh - choć tę panią wolę oglądać) i kopia bez zabezpiecznienia ;-)
Pozdrawiam serdecznie |
Cytat:
Czekam na jej koncert na DVD, to będzie dopiero przyjemność :D |
LUDZIE!!1 czy ktos mnei tu slucha :/ co ma robic jesli chce pograc w gre ze SF mam naoped na usb
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:29. |