![]() |
Cytat:
|
jak zarejestrować najnowszego alcohola 1.9.5.3105 PL ściągnąłem i niestety jest tylko kup teraz. może ***** albo inny np cukierek
|
Jesli wylaczysz wirtualny naped Alcohola, to spokojnie moze on zostac i nie bedzie w niczym przeszkadzal :)
|
Jako że jestem tutaj nowy mam do bardziej doświadczonych w walce z Starforcem pytanie czy musze usuwać alcohola by zainstalować PoP TT mam zamiar instalować z Deamona 4.00 i niewiem czy musze odinstalować mojego alcohola ( stara wersja 1.9.2 Build 1705 ).
PS ma ktoś może instalke najnowszego alcohola na składzie jeśli tak będę dłużny :) |
A skad sie takich rewelacji dowiedziales? :D
'Z neta'? ;) |
temat juz jest dawno przestarzały ale teraz sie dopiero dowiedziałem ze STARFORCE NIGHTMARE psuje rejestr i lepiej go nie uzywac bo można sobie troche namieszac w systemie i go ****ac
|
KUP ORYGINAL!! :blee:
Uwierz mi, nie bedziesz mial tyle roboty :blee: Co by nie bylo, to dalej ludzim zle... |
ale prosiłem o odpowiedź bez grzebania w kompie!
|
Otworzyc obudowe i wyciagnac kabel od zasilania...
Jesli to za duzo roboty, to polecam kupic oryginal :> |
Ale jak mam odłączyć? Nightmare nie działa, a grzebać w kompie nie będę. Zainstalowałem w daemonie 4.0, w Nightmare "Distable CD" I "Distable node", włączam grę i nie działa!
PS. mam wersję "PC - Prince Of Persia The Two Thrones [3CDs] [MULTI5] [PatchTool] [WwW.GamesTorrents.CoM]" z torrenta i nie mam pliczku *.nfo. POMocY! A skąd mam wziąźć goddamn? czy jest potrzebny? |
Dokladnie, odlaczyc napedy, zamontowac obraz w DT4 i tylko w nielicznych wypadkach nie zadziala...
BTW. Odpalil ktos moze scct na W2003? |
odłączyć napędy żeby zagrać najlepszy spoób
|
No dobra, zrobiłem wszystko i nie działa. robiłem z opisu na CRC2005 czy jakoś tak. Staram się odpalić Prince Of Persia. Co robić??
|
ale z jakiej strony, najlepiej z szybkim servem?
BTW znam google |
Cytat:
Z internetu ? :idea: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:53. |