![]() |
nawet bardziej niż dziwne, ale chłopakom od czasu do czasu zdarza się jakaś zwichrowana wersja - można im to wybaczyć :P
//a może miałeś oryginał w napędzie? :P |
ma ktos moze linka do najnowszej wersie alcohol build 3015 bo w necie widze same niedziałąjace linki i triale :>
|
Piekny start... Czytaj regulamin, a jak sie powtorzy to ban.
|
Ja to kurcze sie chyba załamie:( zainstalowalem SP2 do XP i kurcze zaden sposób nie działa:( normalnie dupa:(i nie iwem co zrobic zeby odpalic SP Chaos Theory
|
Witam wszystkich,
to mowicie ze z ver.4.18 gb nie da sie nic zrobic?? jak nie,to nie wiecie czy szukuje sie jakis universal crck?:] |
Cytat:
|
Cytat:
|
Deus : a dla Ciebie dlaczego?
@PIOTR34 : skwaszony troche bylem, ale tak czy tak pod regulamin podpada... |
chodziło mi bardziej o to iż prędzej dostanę bana /przecież jestem strasznym, 'złym crackerem' ;) / niż wyjdzie jakikolwiek uniwersalny cukerek rozwiazujący całkowicie problem SF...
|
mógłby mi ktoś podać link do tego starforce nightmare nigdzie nie moge tego znaleźć :smutny:
|
Cytat:
|
dzieki przeoczyłem
|
Bos
Mam problem z Bet on Soldier. Robie tym programem (SFAFSB). Postępuje zgodnie z instrukcjami i nadal prosi mnie o płyte.
|
HOHO panowie.. na początku Gratulacje za częściowe pokonanie starforc'a ale mam pytanko... mam gierkę Pro cycling manager.. i .... można ją uruchomić ale trzeba odłączać cdromy.. widze że wy tak nie robicie a pro cycling manager zabezpieczony jest star forcem więc czy sądzicie czy wasz sposób będzie na niego dobry??
|
Cytat:
btw. ja odlaczam napedy recznie + poprzez SN |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:25. |