![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deus : nie martw sie... to tylko program zewnetrzny... Uniwersalnej metody generowania cukierkow nadal nie opracowano - walcz!
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.05.2005
![]() |
U mnie Splinter Cell nie chodzi
a zrobilem wszystko jak trzeba...
Ostatnio zmieniany przez Theo16 : 01.10.2005 o godz. 21:54 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.09.2004
![]() |
U mnie też nie chodzi; klucz mu nie pasuje.
Czy to dlatego, że instalowałem grę z DT a nie z A120? Ostatnio zmieniany przez marekzi : 01.10.2005 o godz. 23:40 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
SP2 nie pomogl.. prawdopodobnie powodem jest nForce2... Tak, ze Deus, pracuj dalej
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 22.05.2005
![]() |
lol :D:D:D:
czy ktos moze mi powiedziec co to jest SP2 ? jesli to mam to odrazu robie kopie silnet huntera III ( splintera nei robie bo gram w multi bez dvd
)
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 21.06.2004
![]() |
Więc tak..
mam płyte na chipsecie Intela i jest kicha. Mam orginał Chaos Theory, więc wziałem alcohol najnowszy i zrobiłem image. Nie wiem czy powninno sie ustawić jakieś opcje, ale ja tylko ustawiłem jedyną możliwą opcje z Medium na High. Co prawda robiłem to wg. troszke innej instrukcji, ale była ona bardzo podobna. Męcze sie dalej, narka. |
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.11.2005
![]() |
A ja mam taki oto problem. Mam Twierdze Krzyżowiec PL zainstalowałem,m wszystko w porządku. Chce uruchomic i wyskakuje okienko "Prosze podac klucz" A na okienku napisane starforce. Ma ktoś jakiś pomysł jak to obejsc?
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.12.2005
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.02.2006
![]() |
Witam. Mam problem z grą ToCA Race Driver 3. Postępuję według procedury zawartej na poczatku tematu, ale starforce ciągle się uruchamia i prosi o włożenie płyty Race Driver 3 (keyless). Może dlatego, że mam procesor 64-bitowy, a program SF Anti System Blocker chyba na 32 bity. Mogę prosić o link do tej "lepszej" wersji? Może jakieś propozycje, sugestie?
Pragnę również dodać, iż pasek sprawdzania płyty Trackmania Sunrise działał skokowo, a tutaj weryfikuje płytę płynnie. Dziwne, już łapie mnie cholera. Może na koniec podam mój sprzęt, dla ułatwienia: Athlon 64 3800+ 1GB DDR 400 GeForce 6600GT Gigabyte Ga-K8NF-9 SoundBlaster X-Fi extreme music Western Digital 80 GB S-ATA 7200RPM. BŁAGAM o pomoc! No i wybaczcie że odkopałem taki stary temat, ale ten wydawał mi się najlepszy na zadanie pytania.
Aktualnie słucham: http://www.last.fm/user/Amadeo90 Ostatnio zmieniany przez Amadeo : 01.03.2006 o godz. 22:55 |
|
|
|
|
#11 |
|
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
A dlaczego nie skorzystasz Daemon Tools ?
|
|
|
#12 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.12.2005
![]() |
Jak masz mozliwoś to odłacz napedy i po sprawie
![]() A włąsnie zainstalowac trzeba gre z odłaczonym napedami bo inaczej nie ruszy tak było u mnie akurat Najłatwiej jest odłaczyć napędy a nie babrac się w te nightmare i starfucki ![]() Pozdro for All |
|
|
|
|
#13 |
|
Horror Fan
Data rejestracji: 27.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
co ma nforce 2 do SF3?
|
|
#14 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.10.2005
![]() |
U mnie problem polega na tym, ze sterownik sfcure01.sys po prostu nie instaluje sie poprawnie jako usluga (moze jest uszkodzony?).
W folderze sfcure sa rozne piki bat. Jezeli zalozymy, ze zainstaluje poprawnie sfcure kopiujac go do katalogu %windir%\system32\drivers\ i importujac .reg'a do rejestru (czyli dokladnie to co robia te pliki bat), to po ponownym uruchomieniu kompa w menedzerze uslug lokalnych uslugi SF Cure jak nie bylo, tak nie ma. Wpisanie w prompta: net start sfcure01 powoduje tylko wywalenie komunikatu "Wystąpił błąd systemu 1.Niepoprawna funkcja." Plik exe, ktory wywoluje te baty oczywiscie mnie o tych bledach nie informuje bo po co... Enyłej - dziala komus ta usluga? Powinna wystepowac pod nazwa "StarForce Cure Driver (version 1.x)" |
|
|
|
|
#15 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 22.05.2005
![]() |
a i czy do tej "operacji moze byc dt 3.47?
|
|
|
![]() |
|
|