![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.12.2005
![]() |
czy jest możliwe że gra mi nie chodzi bo jest błędnie zrobiony obraz płytki? bo robiłam wszystko co było możliwe i nie działa wogóle nawet odłączanie zasilania z napędów nie pomogło:/
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Bywalec
![]() |
Burt już wcześniej pisałam co jets grane, z obrazu normalnie bez problemów instaluje mi się gierka TS:TTB i wszystko ładnie puki jej nie uruchamiam bo wtedy starforce mi sprawdza cd o koniec: "prosze włozyć orginalny TS:TTB do napędu i ponowić..." i robiłam wszystko i sfn sie bawiłam wyłączałam co sie dało, i zasilanie odłączałam od napędów i nic dalej kicha :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.12.2005
![]() |
Mam ten sam problem, a za bardzo nie wiem jak sie z tym uporac ;/
Napiszcie jak to zrobic krok po kroku, i ewentualnie zamiesccie linki, gdzie mozna zaciagnac potrzebne programiki... bo ja walcze z ta gra juz od 6ciu godzin i jest kiepsko ![]() dzieki !! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
tu jest wszystko czego ci potrzeba http://m0002.gamecopyworld.com/games...ffering%202%20[ENGLISH]%20No-CD/Fixed%20Image http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils.shtml |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
I jak @nixe_84, udalo Ci sie wkoncu odpalic?
Ostatnio mialem okazje odpalac osobiscie, zainstalowalem, odpalilem, nawet klucza nie chcial... DT4 z wszystkimi emulacjami wlaczonymi, napedy recznie odlaczone, sterowniki SF od PoP3 (nowsze sa, nie musial tamtych isntalowac) i gra dziala... moze pogram troche... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.03.2005
![]() |
te programiki mi jakoś nie bardzo działają
![]() ciągle tylko: "wystąpił błąd włóż płytę ... do innego napędu i naciśnij ponów" i kicha a przez to disable ATA system musiałem naprawiać (na szczęście nic poważnego) potrzebuję sposobu na włączene gry bez odpinania napędów i bez SP2 (mam SP1 a SP2 nie mam zamiaru mieć) ponoć jest grua crackerska MIRROR krtóra znalazła sposób na nagranie tej płytki w alcoholu, ale nie wiem czy to działa ![]() ![]() HELP ME! ja chcę grać! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Bywalec
![]() |
niestety mi nadal nie działa nawet po ręcznym odłączeniu napędów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.03.2005
![]() |
właśnie po ręcznym mi też nie działa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.01.2006
![]() |
Siemanko
Wszystko czego trzeba to nowy daemon 4.00 i odłączenie cdromów. Odłączasz cdromy, instalujesz grę normalnie z obrazów przez nowego Daemona. Wcześniej w emulation w daemonie trzeba (chyba) zaznaczyć safedisc i securom. W tracie instalacji daemon może się spluć, że któraś płyta coś tam ale dajesz ignoruj i idzie dalej. Po zainstalowaniu montujesz cd1 i grasz. Wszystko... aaa, mam wersję z torrenta 3 płytową- The Suffering - Ties that Bind [3CDs][English][www.pctorrent.com]. I u mnie to wszystko działa bez problemu, bez stosowania mini obrazów, czy innych cudów... Poza tym może to jest istotne, trzeba włączyć emulacje(wszystkie) w daemonie i grać z mds-a z cd1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Bywalec
Data rejestracji: 13.03.2005
![]() |
Cytat:
Taaaa, i co ty ciekawego nie powiesz ? Sztuka jest by te wszystkie gry zabezpieczone SF w koncu dzialaly bez odpinania, cudowania i kombinowania z napedami, oraz softem. Ale tego sie chyba nie doczekamy, dla mnie osobiscie to za duzo roboty, bawic sie z tym wszystkim. Sposob ktory podales, to staroc i nic nowego nie odkryles ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Co do emulacji Daemona to żadnych nie potrzeba włączać do StarForce. @lukasss doczekamy się bo już przetestowana jest metoda wypalania najnowszego SF na CD ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.01.2006
![]() |
widziałem posty, że niektóre osoby nie potrafiły w ogóle tej gry uruchomić i napisałem co wiem, może komuś się przyda, co do emulacji to chyba faktycznie nie trzeba ale podobno na różnych konfiguracjach sprzętowych różnie się odpala, vide nowy Prince of Persia, a tak nawiasem mówiąc koleś(lukasss) jeżeli odpięcie wtyczek z zasilania od cdromów jest dla ciebie zabawą i knifem typu "za dużo roboty" to kupuj oryginały i nie bedziesz sie martwił o starforce'a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Bywalec
Data rejestracji: 13.03.2005
![]() |
Cytat:
No pewnie ze kupuje, sorry ale wole wydac kilka zlotych niz gimnastykowac sie z tym debinym zabezpieczeniem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|