![]() |
No po wyciągnięciu wtyczek gierka mi ruszyła :) :D ale to trochu do doopy tak za każdym razem wypinać te wtyczki :/ Do Simsa 2 tesz jest taki MiniImage i nie musze odpinać żadnych napędów ani wyłączać w Menadżeże urządzeń po prostu samo chodzi. Nie wiecie od czego może to zależeć ??
|
wyłączasz napędy w systemie czy odłączyłeś wtyczki od nich??
bo to ważne - musisz odłaczyć wtyczki!! |
a mi nie działa :( mam wersję angielską na DVD i próbowałem tego cracka USA i EUROPEAN nawet wyłączałem napędy wszystkie i nic :( pisze tylko: "Nie znaleziono płyty: włóż płytę numer RACEDRIVER2 do innego napędu i wciśnij ponów"
|
qwa!!! TO PODOBNO DZIALA!!! :D
|
ja mam to samo tylko do wersji USA i pdodobno działa ale mam tylko wersje PL wiec sprawdzić cracka nie mogłem
ale ten dla wersji europejskich powinien działać wiec zaraz sprawdze :D NEO - ODEZWIJ SIE DO MNIE NA GG: 2807316 JAK MOZESZ (jestem niewidoczny) |
na suprnovej znalazlem cos takiego.. Toca Race Driver 2 - mini image for european version.rar sprawdzal top ktos?:) pliczki: RACEDRIVER2.mdf, RACEDRIVER2.mds :) wezcie to sprawdzcie to i powiedzcie czy dziala :P bo nie mam w tej chwili dostepu do toci :)
|
Cytat:
Cytat:
Na prawdziwe Emu przyjdzie nam dłuuuuuugo czekać. Cytat:
|
posiada ktoś moze wersje "RACEDRIVER2.iso (DVD)" z USA??
bo jeślit ak to mam cukierka który działa podobno z tą wersją...ale nie chce sciagać tyle GB tylko dla sprawdzenia...wiec jak ktoś ma to niech poda e-mail albo wpadnie na gg: 2807316 to go zapodam |
aa to... :(
u mnie za **** i tak nie moge odpalić gry... :( moze źle cos robie?? :/ |
no pisze tam wyżej o tym odpinaniu tych napędów i takie tam pierdułki dupozawracki :D :P
|
jakich trudach??!! bo ja mam wersje CD :D
|
z tego co wiem to niestety jeszcze nie :( przynajmniej do wersji DVD bo tą na CD można uruchomić (po wielu trudach) ale można :)
|
nadal zaden słodzik nie wyszedł do tej gry?? :(
|
Kolega mowi chyba o graniu na konsoli, co IMHO jest jedynym prawdziwym GRANIEM ;-D
|
Mówisz o graniu na konsoli czy z emulatorem ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:10. |