Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Toca race driver 2 (https://forum.cdrinfo.pl/f11/toca-race-driver-2-a-35295/)

PeCet99 26.08.2004 21:35

mój mailik pecet99@op.pl
PLEASE PLEASE PLEASE :)

Mich@ł 26.08.2004 21:17

Cytat:

Napisany przez edo
Daj swojego maila, to Ci napiszę, gdzie witaminka leży. :D

Cytat:

Napisany przez Loczek
Witaminy sa naturalnymi i nieodlacznymi skladnikami warzyw i owocow znajdziesz je w marchwii, cytrynie,jablku i wielu innych owocach i warzywach spotykanych na polskim rynku :D

Aptek, bądź jak kto woli - warzywniaków jest dużo. Wystarczy poszukać...

edo 26.08.2004 20:44

Cytat:

Napisany przez PeCet99
No i jak dalej nie da się zagrać w Toce orginalną inaczej ?? bo jush 3 miesiąc mi na dysku leży obraz DVD i miejsce zajmuje :/

Daj swojego maila, to Ci napiszę, gdzie witaminka leży. :D

PeCet99 23.08.2004 14:13

No i jak dalej nie da się zagrać w Toce orginalną inaczej ?? bo jush 3 miesiąc mi na dysku leży obraz DVD i miejsce zajmuje :/

Loczek 17.08.2004 22:33

Szafran zycie jest piekne i nie wolno marnowac okazji zeby sie nie posmiec, chociaz troche :)

szafran1988 17.08.2004 12:49

Jak to co moze zaczna trzymac sie tematu ;p

gallus 17.08.2004 11:21

Cytat:

Napisany przez pak04
proszę o info na priva, gdzie znajdę witaminkę
pak04@pf.pl

Jak sie postarasz to na forum znajdziesz adres strony z ......... :)
Cytat:

Napisany przez Loczek
Witaminy sa naturalnymi i nieodlacznymi skladnikami warzyw i owocow znajdziesz je w marchwii, cytrynie,jablku i wielu innych owocach i warzywach spotykanych na polskim rynku

i w Aptece :)
Cytat:

Napisany przez szafran1988
Przepraszam ale czy wy za bardzo nie odbiegliscie od tematu o ile wiem brzmi on Toca 2 a nie gdzie znalezc cukierka i nabic sobie licznik o kolejny post

no nie nastepni teraz zaczyna sie temat o witaminach hmmm zastanawiam sie tylko na czym skonczycie

A twoja wypowiedź co wniosła do tej dyskusji...???

szafran1988 17.08.2004 10:16

Przepraszam ale czy wy za bardzo nie odbiegliscie od tematu o ile wiem brzmi on Toca 2 a nie gdzie znalezc cukierka i nabic sobie licznik o kolejny post :offtopic:

no nie nastepni teraz zaczyna sie temat o witaminach :blee: hmmm zastanawiam sie tylko na czym skonczycie ???

Loczek 16.08.2004 23:50

Cytat:

Napisany przez pak04
pak04@pf.pl

Witaminy sa naturalnymi i nieodlacznymi skladnikami warzyw i owocow :) znajdziesz je w marchwii, cytrynie,jablku i wielu innych owocach i warzywach spotykanych na polskim rynku :)

pak04 16.08.2004 20:15

pak04@pf.pl

sts 24.07.2004 00:45

hehe no to sory za to wiecej niebede. mam nadzieje że sie nigdy niezapomne w przyszłości, ale kto to wie a wiec prosze o wyrozumiałość na przyszłośc. tzn tak gdzieś za rok.

Maciej 24.07.2004 00:16

Cytat:

Napisany przez sts
Szukam cukierka do Toca race driver 2 ma ktoś??
Może jakiś link lun emaile. prosze.

and

Cytat:

Napisany przez sts
A cukierka gdzie moge znaleść. Prosze na priva clon5@wp.pl

Nie pytać na ogóle! :bicz:
Przesadzasz troszkę kolego ,a co za dużo to nie zdrowo...
ostatni raz ...żeby to mi było, inaczej będe usuwał treść z postów albo odrazu będe je kasował. A bardziej spragnionych słodyczy ...ban.

sts 23.07.2004 23:50

A cukierka gdzie moge znaleść. Prosze na priva clon5@wp.pl

wolf 23.07.2004 22:59

Cytat:

Napisany przez Kulfon
nie sądzisz że to co napisałeś jest bezsensu przeczytaj 10 razy posta zanim go opublikujesz bo mam wrażenie że nie umiesz tworzyc poprawnie zdań.
Pozatym w sieci niema jeszcze cracka do Toca 2 wierz mi gdyby tak było byłyby o tym informacje na pewnej stronie której tutaj nie bendę przytaczał bo to nie jest forum o warezie tylko o nagrywaniu.
I proszę nie rób początkującym uczestnikom wody z mózgu - żadna z grup ze "sceny" nie wypuściła jeszcze cukierka do Toca 2 więc wszelkie komentarze na ten temat to mity a ludzie którzy mówią coś o czym nie maja pojęcia to mitomanie.

Pozdrawiam

Zadardzo nie wiem o co co chodzi ale z poprawnym składaniem zdań ja nie mam problemów nie chodzi mi o No Cd Fix czy jest czy go nie ma ale o przegranie płyty z zabezpieczeniem dla ciebie to wyjasnie jeszcze raz zabezpieczenie nie jest łamane tylko "przenoszone" na płytę jest robiona kopia 1:1 czyli na kopii też jest zabezpieczenie

Matzio 23.07.2004 22:26

StarForce3.3

Starforce w wersji 3.0 został juz dawno złamany bo ten system został urzyty w znanej chyba gierce breed. Takze starforce w wersji 3.3 jest obecnie przełamany no w pewnym sensie, bo hakerom z francji sie to powiodło lecz nie same zlamanie tylko emulacja zabezpieczeń. PLIK "Comment jouer ŕ Toca Race Driver 2 sans ***** avec le rip dvd - Tutorial by FISH.doc" . Po necie kronrz opis, moge wam go wysłac na maila. A jeszcze jedno jest juz cukierek, zajmuje 29,2mb no i smiga.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:30.