![]() |
mój mailik pecet99@op.pl
PLEASE PLEASE PLEASE :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
No i jak dalej nie da się zagrać w Toce orginalną inaczej ?? bo jush 3 miesiąc mi na dysku leży obraz DVD i miejsce zajmuje :/
|
Szafran zycie jest piekne i nie wolno marnowac okazji zeby sie nie posmiec, chociaz troche :)
|
Jak to co moze zaczna trzymac sie tematu ;p
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Przepraszam ale czy wy za bardzo nie odbiegliscie od tematu o ile wiem brzmi on Toca 2 a nie gdzie znalezc cukierka i nabic sobie licznik o kolejny post :offtopic:
no nie nastepni teraz zaczyna sie temat o witaminach :blee: hmmm zastanawiam sie tylko na czym skonczycie ??? |
Cytat:
Witaminy sa naturalnymi i nieodlacznymi skladnikami warzyw i owocow :) znajdziesz je w marchwii, cytrynie,jablku i wielu innych owocach i warzywach spotykanych na polskim rynku :) |
proszę o info na priva, gdzie znajdę witaminkę
pak04@pf.pl |
hehe no to sory za to wiecej niebede. mam nadzieje że sie nigdy niezapomne w przyszłości, ale kto to wie a wiec prosze o wyrozumiałość na przyszłośc. tzn tak gdzieś za rok.
|
Cytat:
Cytat:
Przesadzasz troszkę kolego ,a co za dużo to nie zdrowo... ostatni raz ...żeby to mi było, inaczej będe usuwał treść z postów albo odrazu będe je kasował. A bardziej spragnionych słodyczy ...ban. |
A cukierka gdzie moge znaleść. Prosze na priva clon5@wp.pl
|
Cytat:
|
StarForce3.3
Starforce w wersji 3.0 został juz dawno złamany bo ten system został urzyty w znanej chyba gierce breed. Takze starforce w wersji 3.3 jest obecnie przełamany no w pewnym sensie, bo hakerom z francji sie to powiodło lecz nie same zlamanie tylko emulacja zabezpieczeń. PLIK "Comment jouer ŕ Toca Race Driver 2 sans ***** avec le rip dvd - Tutorial by FISH.doc" . Po necie kronrz opis, moge wam go wysłac na maila. A jeszcze jedno jest juz cukierek, zajmuje 29,2mb no i smiga.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:30. |