Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Toca race driver 2 (https://forum.cdrinfo.pl/f11/toca-race-driver-2-a-35295/)

Quatro7 17.09.2004 20:48

płyte z grą wkładamy potem do normalnego czytnika??
nie do końca to rozumiem
płyte z Tocka?? (oryginalną??)

LordDead 17.09.2004 19:25

Oto mój sposób na TOCA! Wykonałem kopie w Alcohol 120% 1.9.2. w standradowym profilu, bez uwzględniania zabezpieczeń. Obraz płyty, z którego tutaj korzystam również zrobiony jest przez alkohol (*.mds). Nie gwarantuje, że będzie to działać u wszystkich, ale u mnie działa taki oto sposób!!!!!

0. Restartujemy kompa (opcjonalne, ale uzyteczne gdy wczesniej wyszlismy z gry i chcemy ja wlaczyc ponownie)

1. Czytniki optyczne mają być włączone

2. Czytnik wirtualny ma być pusty

3. Wyłączamy czytniki optyczne

4. Wkładamy wirtualny dysk do czytnika wirtualnego

5. Próbujemy uruchomić grę, a gdy komp uparcie twierdzi, że nie ma dysku, klikamy kilka razy na "ponów"

6. Wkładamy płytę z grą, i zanim czytnik ją w pełni rozkręci napierdalamy cały czas na "ponów" i po jakiś czasie gra powinna się uruchomić.

Dodam jeszcze, że ważna jest tu kolejność oraz, że pod pojęciem wyłączenia czytnika optycznego mam na myśli wyłączenie go w menadżerze urządzeń a nie odłączanie kabelków. :p

Dajcie znać, czy udało wam się to odpalić! Pozdrowionka.

Quatro7 16.09.2004 14:42

udało mi sie skopiować płyte tak ze jak wkłądam ja zamiast oryginalnej to sprawdza te zabezpeiczenia...
przejdzie cały ten pasek ze niby z płytka wszystko gra i na koniec wywala komuniakt ze cd-key kóry jest wpisany nie pasuje do pyty :?: :?

Quatro7 16.09.2004 01:34

wie juz ktos jak skopiować płytkę z grą Toca Race Driver 2 ??
lub jeśli ktoś wie skad moge ściagnać <wiecie co :) > to pliska o namiary na Quatro7@o2.pl

LordDead 15.09.2004 23:18

Ja to już nie wiem o co chodzi, bo raz mi ta gra sie odpala a innym razem nie chce. Raz odpaliła mi się ot tak, a innym razem po odłączeniu napędów, a jeszcze innym razem za nic w świecie nie dała się odpalić. Ma ktoś na nią jakieś patenty? Czy skopiowanie jej razem z zabezpieczeniem coś daje???

M@X 12.09.2004 23:32

A ja chce smiglwoiec KA-52 Kasatka, i co ;-D?

Maciej 12.09.2004 23:13

Cytat:

Napisany przez Kdoniec
Ja chcę linka albo coś na adres kdoniec@wp.pl

ignorujesz mnie ,ja ignoruje Ciebie ...ostrzegałem juz dwa razy w tym Topicu!!! ...wylatujesz z forum ->banned!

Kdoniec 12.09.2004 22:07

Cytat:

Napisany przez Matzio
Starforce w wersji 3.0 został juz dawno złamany bo ten system został urzyty w znanej chyba gierce breed. Takze starforce w wersji 3.3 jest obecnie przełamany no w pewnym sensie, bo hakerom z francji sie to powiodło lecz nie same zlamanie tylko emulacja zabezpieczeń. PLIK "Comment jouer ŕ Toca Race Driver 2 sans ***** avec le rip dvd - Tutorial by FISH.doc" . Po necie kronrz opis, moge wam go wysłac na maila. A jeszcze jedno jest juz cukierek, zajmuje 29,2mb no i smiga.

Ja chcę linka albo coś na adres kdoniec@wp.pl

M@X 05.09.2004 18:39

bakupl : bladzisz, synu, bladzisz ;-D

bakupl 05.09.2004 09:52

Jest juz od dawna w sieci, odpowiednie lekarstwo...

woitas 05.09.2004 09:16

Cytat:

Napisany przez silent22
Ale bym sobie pograł w ta gierke niestety mam tylko nagryware bede musial poczekac az komus sie uda cos wymyslic z tym safedisk'iem 3
Pozdro

chyba starforce'em 3 :D

silent22 02.09.2004 21:53

Ale bym sobie pograł w ta gierke niestety mam tylko nagryware bede musial poczekac az komus sie uda cos wymyslic z tym starforcem 3
Pozdro

Loczek 27.08.2004 21:06

Przyszedl Maciej i od razu porzadek :)

PeCet99 27.08.2004 16:40

ok w takim razie koniec z prośbami.

btw. to i tak był tylko fałszywy alarm i nadal nie chodzi :(

pozdro

Maciej 27.08.2004 15:14

Cytat:

Napisany przez pak04
proszę o info na priva, gdzie znajdę witaminkę
pak04@pf.pl

and

Cytat:

Napisany przez PeCet99
mój mailik pecet99@op.pl
PLEASE PLEASE PLEASE :)

Czy ja mam zamknąć ten Topic !!!???
Prosilem nie proście o cracki na ogóle :bicz: Po to macie priv`y.

Ostrzegalem wcześniej już w tym Topicu ,lecz jak grochem o ściane. Jeszcze jedna prośba i zamykamy temacik i bana dla każdego proszącego.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:59.