Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

High Definition Dyskusje poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji materiału HD (Blu-ray, HD DVD)



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 01.07.2019, 00:21   #1
PrzeMeK842
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 14.05.2016
Posty: 11
PrzeMeK842 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Błąd podczas robienia Remuxa w Pavtube ByteCopy

Cześć. Dziś zacząłem się bawić programem Pavtube ByteCopy i udało mi się zgrać 1 sezon the walking dead bezstratnie opcją Remux. Jednak gdy chce to zrobić z odcinkami serialu Zagubieni to niestety ale po zakończeniu pracy, program informuje że przestał działać. Tak samo jest z filmem Obcy 8 pasażer nostromo, innych filmów już nie próbowałem. W załączniku jest zrzut ekranu z tego problemu, dodam że program jakby coś zgrywał na dysk i pod koniec zostaje duży plik mkv, ale i tak potem nie da się tego odtworzyć w żadnym programie.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-error-pavtube.jpg  
PrzeMeK842 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 01.07.2019, 11:07   #2
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 5,179
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
No i co od nas oczekujesz ?
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.07.2019, 19:15   #3
PrzeMeK842
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 14.05.2016
Posty: 11
PrzeMeK842 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
No i co od nas oczekujesz ?

Chciałem się dowiedzieć czy da się jakoś naprawić ten problem z programem.
PrzeMeK842 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.07.2019, 21:11   #4
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 5,179
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
A skad mamy wiedziec jaka masz konfiguracje PC, jakie stery , co poinstalowane itd.. temat ciezki do ogarniecia na forum , najprosciej na innym programie lub remote desktop .
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.07.2019, 07:27   #5
czary2mary
Zamaskowany
 
Avatar użytkownika czary2mary
 
Data rejestracji: 12.10.2005
Posty: 20,828
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
To jakiś problem hardware -software na komputerze ...najprościej to zgłosić do pomocy technicznej programu .
__________________
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Błąd podczas wypalania DVD na NEC 4571A darthmour Nero 8 23.07.2006 15:17
Błąd w Windows podczas nagrywania DVD KuBa:) Off topic 17 17.07.2006 17:00
Błąd podczas tworzenia nazw pliku w standardach ISO lub joliet! kamecha Napędy optyczne DVD 2 31.05.2006 12:29
Błąd podczas przerabiania avi do dvd robertd83 DVD-Video 13 05.11.2004 15:21
Czy to błąd nagrywarki andreliusz Napędy optyczne DVD 4 18.07.2004 14:06


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.