![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
High Definition Dyskusje poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji materiału HD (Blu-ray, HD DVD) |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.05.2003
![]() |
Wirtualny blue ray?
Witam. Zostałem obdarowany filmem na blue rayu. Nie mam sprzętu
![]() Pytanie moje jest takie: Czy mogę utworzyć sobie z tego obraz płyty (iso?) i podmontować to sobie w wirtualnym napędzie? Ponieważ jak już napisałem nie mam sprzętu więc nie wiem czy sytuacja z blue rayami jest podobna co z DVD. Dlatego proszę o pomoc. Czy można to zrobić? A jeśli tak to jakim softem? Mam Nero9 ale nie mam nagrywarkę DVD. Miałem nadzieję, że można zrobić obraz płyty przy pomocy wirualnej nagrywarki Nero ale za nic nie chce obsługiwać ona blue rayów. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Poradnik nagrywania plyt blu ray | Domi731 | Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD | 433 | 16.04.2015 13:21 |
Blu Ray z menu ? | kalan7 | High Definition | 0 | 22.12.2009 17:24 |
Kompresja Blue Ray | siwy113 | Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD | 3 | 04.12.2008 10:42 |
blue connect - coś się rusza w technologii | ed hunter | Off topic | 6 | 27.04.2005 13:46 |
Blue Screen podczas Restartu po instalce dowolnego Virtuala | aRm | Napędy optyczne CD | 1 | 26.09.2004 10:36 |