![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Audio/Stacjonarne nagrywarki i nośniki CD-R Audio Wszelkie dyskusje poświęcone audio - zgrywanie, kompresja, sprzęt |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Oryginalne Radio CD (Opel Signum), nie czyta nagranych Audio
Witam.
Do tej pory wyznawałem zasadę, że jak czegoś się nie da to należy kupić coś innego i będzie ok, ale jak wiadomo zasady z wiekiem się zmieniają ![]() Mam problem z oryginalnym radiem i odtwarzaczem CD CDR 2015 VOD w samochodzie Opel Signum. Kupiłem sobie parę płyt SONY, aby nagrać trochę płyt AUDIO. Okazuje się, że niestety, ale nie są czytane przez laser. Płyta przelatuje i pokazuje, że nie ma niczego wsadzonego do zmieniarki CD. Znalazłem dwie płyty marketowe, które były wcześniej nagrywane i jedna ładnie chodzi, a na drugiej (tej samej marki) są problemy z odczytem paru kawałków. Bardzo proszę o doradzenie czy zacząć od zmiany nośnika, programu do nagrywania, prędkości nagrywania? - zmiana odtwarzacza nie wchodzi w rachubę ze względu na wysokie koszty. Na płytach SONY udaje się jedynie uzyskać najmniejszą prędkość 16x Z góry bardzo dziękuję! Ostatnio zmieniany przez gothic77 : 17.11.2014 o godz. 12:26 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Odtwarzacz dvd nie czyta nagranych płyt cd audio | tomala25 | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 8 | 16.01.2012 14:12 |
DVD nie czyta CD | Man_iac | Napędy optyczne DVD | 5 | 13.12.2006 12:17 |
Liteon 1633s nie czyta cd | lisek88 | Napędy optyczne DVD | 2 | 26.03.2006 12:39 |
samsung TS-H552B, czyta i nagrywa dvd a cd nie czyta i nie nagrywa | mieteck | Napędy optyczne DVD | 0 | 05.12.2004 17:09 |
CD nie czyta palonych płyt..HELP | Maćkos | Napędy optyczne CD | 9 | 21.04.2004 17:17 |