![]() |
może w grupie zrobimy łatke spolszczającą ??;)
|
Cytat:
|
Cytat:
W ten sposób link do niczego nie prowadzi - nie zostanie usunięty, a wilk będzie syty i owca cała ;) :cisza: Po co się kłucić? Przecież jesteśmy jednym, wielkim Team'em, prawda ? :cool: |
Cytat:
Jak tak chcesz wiedziec to ja wywalilem ten link. |
Cytat:
ad3. - no komment - ale kiedy ja nazwe cie wichrzycielem pewnie poczujesz sie dobrze?... ad4. - moje samopoczucie nie jest zwiazene z tym co robie na forum - mam od tego 'real life' ad5. - mi na swoj sposob tez - ale mod przydaje sie kiedy przychodzi pan Imperator czy ww__ i trzeba sie pana pozbyc ad6. Majonez MIAL DOSC takich uwag i dogadzania wszystim na raz - ja tez zacznam miec - i zaraz zobaczymy co on sam na to napisze |
ludzie macie do tego osobne forum gdzie nikt linka nie wywali ||
a wy tu jak koń pod góre ... |
Dzieki Zyga :)
|
no to niech będzie tak:
tu tez byl link/ by Majonez - to pierwszy raz w tym roku jak gdziekolwiek ingerowalem wiec miej to na uwadze ze musialem byc juz mocno zly tt er takie numery tez nie przejda - nie robcie sobie jaj - macie maile privy forum Patrixa ale nei na sile trzeba pokazac ze da rade podac linka do takich rzeczy - jak dzieci |
Re: Wysłane
Cytat:
... no cóż, to było do przewidzenia, takie prawo :) |
Cytat:
Ktokolwiek to był, bardzo mu dziękuję za przesyłkę. :spoko: |
Wysłane
TOMMYx leży na twojej skrzyneczce działający link
|
Cytat:
dobra napisze w punktach: 1. jestem przeciwny ingerencjom w wolnosc slowa - i dotyczy to rowniez cenzorow 2. nie dotyczy to uzywania slow powszechnie uznanych za obrazliwe, obrazania uczestnikow dyskusji, rasismu, przekonan religijnych i ( zupelnie prywanie uzywanie bekotu zamiast jezyka poskiego) 3. okreslenie CENZOR jest jak najbardziej na miejscu - bo taka de facto role pelnicie ( taka postawe przyjeliscie)i nie ma w tym slowie nic obrazliwego. Moderator kierunkuje dyskusje ..zreszta nie ma sensu tego wyjasniac ( przeczytaj wlasne posty pod adresem bartka i poprzenich moderatorow ) 4 jesli uwazacie, ze to powinniscie robic -co robicie - to gratuluje dobrego samopoczucia 5. jest mi obojetne czy na forum cenzorzy beda czy nie ( trafnie to przy poprzedniej rewolucji palacowej okreslil Yachol - ale nie chce mi sie postu szukac). 6.zaluje, ze jedynym moderatorem nie jest Majonez - i nie tylko dlatego, ze jest z Wrocławia:) mysle, ze na tym zakonczymy nasza wymiane pogladow na temat cenzurowania - nie osiagniemy cosensusu - mysle, a zreszta...end |
Cytat:
A ile zajmuje cały plik ? |
Za późno, ten link już nie działa.
Ale może ktoś się ulituje i cały plik na skrzynkę mi właduje? Please. 8) |
Cytat:
napisaeni tego tekstu swiadczy wlasnie o tym ze upodobales sobie najazdy na kazda ingerencje w wolnosc slowa w postaci moderatorow (nie cenozrow - piszac tak obrazasz mnie) - czyli jednak my (albo samo zjawisko - faktycznie lepiej sie nei przeceniac) cie intryguje |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:45. |