Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Komputery - oprogramowanie i sprzęt (https://forum.cdrinfo.pl/f113/)
-   -   Ad-Aware 6.0 (https://forum.cdrinfo.pl/f113/ad-aware-6-0-a-16108/)

Patrix 02.02.2003 15:42

może w grupie zrobimy łatke spolszczającą ??;)

esem 02.02.2003 14:48

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
Jak to już nie działa ?!?!? :(:(:(

A ile zajmuje cały plik ?

Niestety, cały plik to niecałe 3MB (dwie dyskietki). 8)

TOMMYx 02.02.2003 14:48

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Jak zamkna serwis to wtedy do kogo bedziesz sie czepial? Oczywiscie ze do nas. Dobrze wiesz ze ten programik nie jest freeware. Zgodnie z zasada daj palec to ci reke wezma.
Jak tak chcesz wiedziec to ja wywalilem ten link.

Panowie, trzeba po prostu dawać linki w taki sposób, w jaki zrobił to kolega Kizio podając pod linkiem brakujące literki/cyferki/znaki.

W ten sposób link do niczego nie prowadzi - nie zostanie usunięty, a wilk będzie syty i owca cała ;)

:cisza:
Po co się kłucić? Przecież jesteśmy jednym, wielkim Team'em, prawda ?
:cool:

ThanatoS 02.02.2003 14:29

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
nie wiem ktory cenzor wywalal - i wlasnie pytam i pytam dlaczego.
Mnie tez to przeszkadza - wiec w przeszkadzaniu nie jestes osamotniony.
Link to link - znajde go sam tracac troche czasu. Jesli myslisz, ze nei mam co robic i tylko "przesladuje" cenzorow - to przeceniasz wasza role, az tak bardzo mnie nie intrygujecie((

Jak zamkna serwis to wtedy do kogo bedziesz sie czepial? Oczywiscie ze do nas. Dobrze wiesz ze ten programik nie jest freeware. Zgodnie z zasada daj palec to ci reke wezma.
Jak tak chcesz wiedziec to ja wywalilem ten link.

-Sid-The-Rat=> 02.02.2003 14:09

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
dobra napisze w punktach:
1. jestem przeciwny ingerencjom w wolnosc slowa - i dotyczy to rowniez cenzorow
2. nie dotyczy to uzywania slow powszechnie uznanych za obrazliwe, obrazania uczestnikow dyskusji, rasismu, przekonan religijnych i ( zupelnie prywanie uzywanie bekotu zamiast jezyka poskiego)
3. okreslenie CENZOR jest jak najbardziej na miejscu - bo taka de facto role pelnicie ( taka postawe przyjeliscie)i nie ma w tym slowie nic obrazliwego. Moderator kierunkuje dyskusje ..zreszta nie ma sensu tego wyjasniac ( przeczytaj wlasne posty pod adresem bartka i poprzenich moderatorow )
4 jesli uwazacie, ze to powinniscie robic -co robicie - to gratuluje dobrego samopoczucia
5. jest mi obojetne czy na forum cenzorzy beda czy nie ( trafnie to przy poprzedniej rewolucji palacowej okreslil Yachol - ale nie chce mi sie postu szukac).
6.zaluje, ze jedynym moderatorem nie jest Majonez - i nie tylko dlatego, ze jest z Wrocławia:)

mysle, ze na tym zakonczymy nasza wymiane pogladow na temat cenzurowania - nie osiagniemy cosensusu - mysle, a zreszta...end

ad2. - wolnosc slowa to mowienie tego czego nie zabrania prawo - podawanie linkow w jakistam sposob z prawem koliduje - i tu wolnoscia slowa nie mozna sie zaslaniac
ad3. - no komment - ale kiedy ja nazwe cie wichrzycielem pewnie poczujesz sie dobrze?...
ad4. - moje samopoczucie nie jest zwiazene z tym co robie na forum - mam od tego 'real life'
ad5. - mi na swoj sposob tez - ale mod przydaje sie kiedy przychodzi pan Imperator czy ww__ i trzeba sie pana pozbyc
ad6. Majonez MIAL DOSC takich uwag i dogadzania wszystim na raz - ja tez zacznam miec - i zaraz zobaczymy co on sam na to napisze

Patrix 02.02.2003 13:51

ludzie macie do tego osobne forum gdzie nikt linka nie wywali ||
a wy tu jak koń pod góre ...

bgn 02.02.2003 13:41

Dzieki Zyga :)

kizio 02.02.2003 13:33

no to niech będzie tak:

tu tez byl link/ by Majonez - to pierwszy raz w tym roku jak gdziekolwiek ingerowalem wiec miej to na uwadze ze musialem byc juz mocno zly

tt er

takie numery tez nie przejda - nie robcie sobie jaj - macie maile privy forum Patrixa ale nei na sile trzeba pokazac ze da rade podac linka do takich rzeczy - jak dzieci

TOMMYx 02.02.2003 13:26

Re: Wysłane

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
TOMMYx leży na twojej skrzyneczce działający link
Mam juz od kogoś cały plik w skrzynce, ale dziękuję też za link, który podam poniżej, może zanim go usuną, ktoś z niego skorzysta :)

... no cóż, to było do przewidzenia, takie prawo :)

TOMMYx 02.02.2003 13:22

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)

Nie wiem od kogo ( nie znam takiego nickname, e-maila), ale dostałem cały pliczek mailem. :jupi:
Ktokolwiek to był, bardzo mu dziękuję za przesyłkę. :spoko:

kizio 02.02.2003 13:21

Wysłane

TOMMYx leży na twojej skrzyneczce działający link

bgn 02.02.2003 13:20

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
TO jest pytanie kto i dlaczego to wywalil? jesli tak to marsjanie zaatakowali...
napisaeni tego tekstu swiadczy wlasnie o tym ze upodobales sobie najazdy na kazda ingerencje w wolnosc slowa w postaci moderatorow (nie cenozrow - piszac tak obrazasz mnie) - czyli jednak my (albo samo zjawisko - faktycznie lepiej sie nei przeceniac) cie intryguje

dobra napisze w punktach:
1. jestem przeciwny ingerencjom w wolnosc slowa - i dotyczy to rowniez cenzorow
2. nie dotyczy to uzywania slow powszechnie uznanych za obrazliwe, obrazania uczestnikow dyskusji, rasismu, przekonan religijnych i ( zupelnie prywanie uzywanie bekotu zamiast jezyka poskiego)
3. okreslenie CENZOR jest jak najbardziej na miejscu - bo taka de facto role pelnicie ( taka postawe przyjeliscie)i nie ma w tym slowie nic obrazliwego. Moderator kierunkuje dyskusje ..zreszta nie ma sensu tego wyjasniac ( przeczytaj wlasne posty pod adresem bartka i poprzenich moderatorow )
4 jesli uwazacie, ze to powinniscie robic -co robicie - to gratuluje dobrego samopoczucia
5. jest mi obojetne czy na forum cenzorzy beda czy nie ( trafnie to przy poprzedniej rewolucji palacowej okreslil Yachol - ale nie chce mi sie postu szukac).
6.zaluje, ze jedynym moderatorem nie jest Majonez - i nie tylko dlatego, ze jest z Wrocławia:)

mysle, ze na tym zakonczymy nasza wymiane pogladow na temat cenzurowania - nie osiagniemy cosensusu - mysle, a zreszta...end

TOMMYx 02.02.2003 13:18

Cytat:

esem napisa***322;(a)
Za późno, ten link już nie działa.
Ale może ktoś się ulituje i cały plik na skrzynkę mi właduje? Please. 8)

esem 02.02.2003 13:10

Za późno, ten link już nie działa.
Ale może ktoś się ulituje i cały plik na skrzynkę mi właduje? Please. 8)

-Sid-The-Rat=> 02.02.2003 12:57

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
tez poprosze o linka na priv. A tak nawiasem mowic kolega cenzor to chyba sie cholernie nudzi - jaka to satysffffffakcja wypitolic linka, nie - poczuc ten smaczek wladzy nad maluczkimi.Tylko nie pisz mi o regulaminie i ze byles zmuszony pod kałachem ktory misiek przystawil ci do glowy. Zaloze sie, ze sam najpierw z linka skorzystales((
TO jest pytanie kto i dlaczego to wywalil? jesli tak to marsjanie zaatakowali...
napisaeni tego tekstu swiadczy wlasnie o tym ze upodobales sobie najazdy na kazda ingerencje w wolnosc slowa w postaci moderatorow (nie cenozrow - piszac tak obrazasz mnie) - czyli jednak my (albo samo zjawisko - faktycznie lepiej sie nei przeceniac) cie intryguje

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:45.