![]() |
nie wiem ktory cenzor wywalal - i wlasnie pytam i pytam dlaczego.
Mnie tez to przeszkadza - wiec w przeszkadzaniu nie jestes osamotniony. Link to link - znajde go sam tracac troche czasu. Jesli myslisz, ze nei mam co robic i tylko "przesladuje" cenzorow - to przeceniasz wasza role, az tak bardzo mnie nie intrygujecie(( |
bgn - nudzi sie?
bo zaczyna mi to juz serio przeszkadzac... co czul moderator wywalac link jest JEGO sprawa - jesli chczes wiedzec zapytaj a czy skozystal czy nie - tez jego sprawa - w koncu musi cos miec w zamian za np. takie najazdy jak ten |
tez poprosze o linka na priv. A tak nawiasem mowic kolega cenzor to chyba sie cholernie nudzi - jaka to satysffffffakcja wypitolic linka, nie - poczuc ten smaczek wladzy nad maluczkimi.Tylko nie pisz mi o regulaminie i ze byles zmuszony pod kałachem ktory misiek przystawil ci do glowy. Zaloze sie, ze sam najpierw z linka skorzystales((
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ad-Aware 6.0
Cytat:
Ja tez nie mam i tez spoznilem sie TUTAJ MAIL Albo bym o linka prosil na PRIV :) thx |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ad-Aware 6.0
Cytat:
|
Hehe thx remix za linka :D
Pozdrawiam |
bylo minelo
a kto chcial i tak juz napewno to ma ;) :jupi: :jupi: :jupi: |
Witam!
ten link to byla kulturka :) ta wersja nei miala zadnego cracka ani seriala.. to byla po prostu boska wersja retail :) a najwspanialszy byl plik readme :) jak wiadomo nic nie ma za darmo... 35$ to sporo co? a tak szczerze mowiac to na poczatku nie wiedzialem ze jest to taka wspaniala wersja bo tego linka wzialem z www.filemirrors.com a tam nie bylo opisu :) |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ad-Aware 6.0
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ad-Aware 6.0
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Ad-Aware 6.0
Cytat:
|
Re: Re: Re: Ad-Aware 6.0
Cytat:
|